KıbrısManşetPolisiye – Adli

Mahkeme zanlının 2 ayı aşmayacak bir süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi

Girne’de 2020 ile 2022 yılları arasında meydana geldiği öne sürülen 16 yalından küçük kız çocuklarına tecavüz meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Y.G dün yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı

Girne’de 2020 ile 2022 yılları arasında meydana geldiği öne sürülen 16 yalından küçük kız çocuklarına tecavüz meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Y.G dün yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis Çavuşu Mustafa Özmüezzin olayla ilgili bulguları aktardı.

Özmüezzin huzurda bulunan zanlı Y.G.’nin kız arkadaşı olan kadının 14 yaşındaki ikiz kızlarına tecavüz ettiği gerekçesi ile tutuklandığını söyledi.

Polis zanlının 2020 -2022 tarihleri arasında farklı zaman diliminde sevgilisinin 14 yaşındaki ikiz kızlarına tecavüz ettiğini yönünde müşteki kızlar tarafından okul öğretmenlerine yapılan şikâyet üzerine başlatılan soruşturma neticesinde tutuklandığını aktardı.

Polis müşteki kızlardan sosyal hizmet görevlisi ve psikolog eşliğinde ifade temin edildiğini belirtti. Zanlının soruşturma amaçlı 11 Mart’tan beri tutuklu olduğunu ifade eden Polis Çavuşu Mustafa Özmüezzin, zanlının soruşturmanın geri kalan kısmına etki edemeyeceğini, işlendiği iddia edilen suçun vahim bir suç olduğunu belirterek, tutuklu yargı talep etti.

Mahkeme zanlının 2 ayı aşmayacak bir süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu