GenelMagazinManşetTürkiye

Mahmut Tuncer de estetik operasyon geçirdi

Cenk Eren'in ardından estetikli ünlüler kervanına Mahmut Tuncer de katıldı. Yüzüne gençleştirme işlemi yaptıran Mahmut Tuncer’in son hali gündem oldu. 61 yaşındaki ünlü türkücünün kısa süre içindeki büyük değişimi görenleri şaşırttı.

Cenk Eren’in ardından estetikli ünlüler kervanına Mahmut Tuncer de katıldı. Yüzüne gençleştirme işlemi yaptıran Mahmut Tuncer’in son hali gündem oldu. 61 yaşındaki ünlü türkücünün kısa süre içindeki büyük değişimi görenleri şaşırttı.

Bugün vizyona giren ‘Bakkal Amca: Mahmut Tuncer’ filminde rol alan Mahmut Tuncer, önceki akşam gerçekleşen filmin galasında giydiği kostümle gündem olmuştu. . Mahmut Tuncer gala gecesine siyah önlükle katılarak tüm meraklı bakışları üzerine toplamıştı.

YÜZÜNDEKİ KIRIŞIKLIKLAR NEDENİYLE ESTETİK YAPTIRDI

Urfalı sanatçı Mahmut Tuncer gala kostümünün ardından şimdi de yüzüne yaptırdığı estetik operasyonla gündeme geldi. Yüzündeki kırışıklıklardan şikayetçi olan Mahmut Tuncer, daha genç bir görünüme kavuşmak için bıçak altına yattı.

YÜZ GENÇLEŞTİRME İŞLEMİ YAPTIRDI

Rafet El Roman, Gökhan Özen ve Cenk Eren’in ardından şimdi de 62 yaşındaki türkücü Mahmut Tuncer ünlüler arasındaki estetik modasına uydu. Tüm yüz gençleştirme işlemi yaptıran Tuncer son haliyle ağızları açıkta bıraktı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu