KıbrısManşet

Makro market yılbaşına kadar 150.000 TL ödül dağıtıyor!

Kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışıyla 25 yıldır ülkemizin her ilçesinde hizmet veren sektörün lider market zinciri Macro, 16-31 Aralık tarihleri arasında 150 şanslı müşterisine tam 150.000 TL ödül dağıtıyor

Kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışıyla 25 yıldır ülkemizin her ilçesinde hizmet veren sektörün lider market zinciri Macro, 16-31 Aralık tarihleri arasında 150 şanslı müşterisine tam 150.000 TL ödül dağıtıyor.

 

Hediyelik Eşya, Alkollü İçecekler, Kırmızı ve Beyaz Et, Taze Meyve-Sebze, Şarküteri, Temel Gıda, Gazlı İçecekler, Kuruyemiş ve Çerezler, Temizlik ve Kişisel Bakım ürünleri ve daha bir çok kategoride yapılan kampanyalar ile müşterilerini mağazalarına davet eden Macro, 400 TL üzeri alışveriş yapan her müşterisini toplam 150.000 TL ödüllü kampanya çekilişine dahil ediyor.

 

16-17 Aralık tarihlerinde alışveriş yapan müşterilerin çekilişi 18 Aralık günü Mehmet Kumser Skylap’ın katılımıyla Macro sosyal medya hesaplarında canlı yayında gerçekleşti. Kaymaklı Macro mağazasında yapılan çekiliş ile 2 günün şanslı 20 müşterisi belirlendi. Ödüller kampanya sonunu beklemeden, belirlenen isimlere sıcağı sıcağına dağıtılıyor.

 

 

Her mağazasında çekiliş heyecanını ayrı ayrı yaşatan Macro, ilerleyen günlerde aşağıdaki mağazalarda yine Canlı yayında çekilişleri gerçekleştirecek.

 

Peki Macrolar Nerede?

Macro Kaymaklı: Eski Lemar Kaymaklı şubesi yerinde,

Kaymaklı maps:https://goo.gl/maps/6eoyUcbZnZhJofh67

Macro Karaoğlanoğlu: Eski Lemar Karaoğlanoğlu şubesi yerinde,

Karaoğlanoğlu maps: https://goo.gl/maps/6ei9yjeUEzMECVCr5

Macro Girne Merkez: Eski Girne astro yerindedir,

Macro Girne Merkez: https://goo.gl/maps/vJkZ65DMUDFf9VjQ6

Macro Mağusa: İsmet İnönü Bulvarı, eski Lemar AVM şubesi yerindedir.

Mağusa maps: https://goo.gl/maps/MUTrbautontnWLWNA

Macro Güzelyurt: Atatürk Cad. eski Güzelyurt Lemar yerindedir.

Macro ODTÜ: Kalkanlı ODTÜ Kampüsü içerisindedir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu