GenelManşetTürkiye

Malatya’daki 5.6’lık depremden acı haber! Can kaybı yükseldi

Malatya'da meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem sonrası acı haber geldi. Enkazdan bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Eşyalarını almak için 5 katlı apartmanına giren ve depreme yakalanan Bedih Kış hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen 10 ilde artçı sarsıntılar sürüyor. Malatya’da dün 12.04’te 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kent merkezinde 29 bina yıkılırken ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetmiş, 100’den fazla vatandaşımız ise yaralanmıştı.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem sonrası bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Eşyalarını almak için girdiği 5 katlı Buhara apartmanında depreme yakalanan Bedih Kış’ın (29) cansız bedeni enkazdan çıkarıldı. Depremde can kaybı sayısı 2’ye yükselmiş oldu.

40 VATANDAŞIMIZIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

AFAD, Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde dün meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki artçı depremde 2 kişinin yaşamını yitirdiğini, 140 kişinin yaralandığını açıkladı.

AFAD şu açıklamaları yaptı:

“Malatya Yeşilyurt’ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki artçı depremin ardından, an itibarıyla, enkazlardan 32 vatandaşımız kurtarılmıştır. 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. 12’si ağır olmak üzere 140 kişi yaralanmış olup, 40 vatandaşımızın tedavisi devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu