GenelKıbrısManşet

Maldivlerde kalmak için kıta değiştirmeyin!

Türkiye’nin önemli Tur Operatörlerinin misafir deneyimleri üzerinden yaptığı değerlendirmelerde Cratos Premium “En İyi Eğlence Oteli” ve “En İyi Balayı Oteli” ödüllerini birden fazla kez almaya hak kazandı

HEM DENİZİN HEM EĞLENCENİN ORTASINDA… Cratos Premium’dan Kıbrıs’ta yine ilkleri yaşatacak benzersiz tatil anlayışı. Denizin üzerinde konumlandırılan Maldives Villaları, özellikle Güney Kıbrıslıların dikkatlerini Kuzey’e çevirdi. Bildiğimiz tatil anlayışlarını yerle bir eden Port Cratos, Maldives Villaları ile eğlencenin tam ortasında sınırsız keyfi ve eğlenceyi kendi odanızdan katılma fırsatı sunuyor. Sabahın ilk saatlerinde denizin üzerinde meltem rüzgârlarının yarattığı dalga sesleri ve kuş sesleri ile uyanıp, sabah odanıza gelen lezzetli kahvaltınızın tadını çıkarırken müziğin tonunun arttığını hissediyorsunuz.

KENDİNİZİ ÖZEL HİSSETMEK İÇİN… Port Cratos’un herhangi bir noktasındasınız ve Cocobongo Lounge’daki Beach Party’nin sesi sizleri eğlenceye davet ederken, Maldives illalarında iseniz kendi terasınızdan partiye katılabilirsiniz. Akşamın ilerleyen saatlerinde yine Deck Privee’nin enfes et ve balık lezzetlerini odanıza davet edebilir, odanızda arkadaşlarınız ya da eşiniz ile Port Cratos’un büyüleyici atmosferinde unutulmaz bir akşam yemeğini yiyebilirsiniz. Efsane bir prodüksiyona ve sahne görselliğine sahip Cage Club’ta, ünlü dans gruplarının sahne Showlarını izlemelisiniz. Hemen kendi villanızdan botlar ile Cage Club’a geçebilir ve saatin nasıl hızlıca aktığını deneyimleyebilirsiniz.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu