KıbrısManşetSiyasetToplumTürkiye

Maliye Bakanı Berova, resmi temaslarda bulunmak amacıyla bugün Ankara’ya gitti

Maliye Bakanı Dr. Özdemir Berova, resmi temaslarda bulunmak amacıyla bugün Ankara’ya gitti. Berova, Ankara’da üst düzey görüşmelerde bulunacak.

Yarın sabah Anıtkabir’i ziyaret edecek olan Maliye Bakanı Dr. Özdemir Berova, ardından ilk olarak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan ile görüşecek.

Daha sonra Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından kabul edilecek. Buradaki görüşme, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek.

Berova aynı gün, “Dünden Bugüne: Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Ressamları, Altındağ Çalıştayı ve Sergisi”nin açılışına katılacak ve aynı gün, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden 49 vatandaşımız anısına fidan dikim etkinliğinde yer alacak.

Maliye Bakanı Dr. Özdemir Berova, 26 Ekim Perşembe günü ise Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile bir araya gelecek.

Ankara’daki temaslarını Perşembe günü tamamlayacak olan Bakan Berova, buradan Mersin’e geçecek. Cuma günü, Mersin Uluslararası Limanı’nda incelemelerde bulunacak.

Berova’ya Ankara ve Mersin ziyaretlerinde bakanlık bürokratları eşlik ediyor.

Maliye Bakanı Dr. Özdemir Berova’nın Cuma gecesi ülkeye dönmesi bekleniyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu