Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetToplum

Maliye Bakanlığı, vergi affının 2 Ekim’e kadar uzatıldığını duyurdu

Maliye Bakanlığı, bir yıldan daha uzun süredir devam eden vergi affının son kez olmak üzere 2 Ekim Pazartesi günü mesai bitimine kadar uzatıldığını açıkladı

Stelios
California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Maliye Bakanlığı, bir yıldan daha uzun süredir devam eden vergi affının son kez olmak üzere 2 Ekim Pazartesi günü mesai bitimine kadar uzatıldığını açıkladı.

 Maliye Bakanlığı, Gelir ve Vergi Dairesi ve şubelerinin, 30 Eylül Cumartesi ve 1 Ekim Pazar günleri de dâhil 08.00-16.00 saatleri arasında  açık olup, halka hizmet vereceğini duyurdu.

Maliye Bakanlığı açıklamasında, vergi affının 2 Ekim  Pazartesi günü itibarı ile son bulacağı ve tekrar uzatılmayacağı kaydedildi.

 Açıklamada, pandemi döneminden itibaren süregelen ekonomik kriz ve halkın içinde bulunduğu ödeme güçlüğü dikkate alınarak, hükümet tarafından, vergi ödemelerinde gecikme zamları ve gecikme faizlerinde bağışlanma yoluna gidildiği, vergi veya kamu borcu anaparalarının ödenmesinin sağlanması amacıyla, uzun süreli taksit imkânları ile ödeme fırsatı sağlandığı belirtildi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu