KıbrısManşetSiyaset

Manavoğlu: Hükümet isteksiz milletvekillerinden oluşuyor

HP'li vekil Gülşah Sanver Manavoğlu, hükümetin isteksiz milletvekillerinden oluştuğunu belirterek, "Sanki görevleri sadece meclisi açıp kaçmak" dedi

Mecliste nibasın sağlanmasının ardından Meclis Genel Kurulu’ndan hükümete mensup vekillerin ayrılmasını eleştiren Halkın Partisi (HP) Milletvekili ve Genel Sekreteri Gülşah Sanver Manavoğlu, hükümetin gönülsüz ve isteksiz milletvekillerinden oluştuğunu söyledi.

Hükümetin bu duruma bir son vermesi gerektiğini dile getiren Manavoğlu, “Sanki görevleri sadece meclisi açıp kaçmaktır” eleştirisinde bulundu.

“AKLIMDA BAŞKA FİKİRLER VAR”

“Meclis uzadığı takdirde bir işleri varsa yapıp geri dönmelerini anlarım ama bu başka…” diyen Manavoğlu, meclisin denetim günlerinde muhalefetin destek verdiğini vurguladı.

Geçtiğimiz hafta mecliste nisabın sağlanmasının ardından ayrılan hükümete mensup vekillerini bir dakika boyunca konuşmayarak protesto ettiğini anımsatan Manavoğlu, “Böyle devam ederse aklımda başka fikirler de vardır” diyerek, hükümeti farklı yöntemlerle protesto edebileceğini işaret etti.

Kaynak: Kıbrıs Postası

Diğer Haberler

Başa dön tuşu