KıbrısMagazinManşetToplum

Mare Monte Girişimci Yardım Derneği “Yılın Uluslararası Yardım Kuruluşu” ödülüne layık görüldü

Saygın Medya organizasyonunda düzenlenen 2.Çukurova Kadın Zirvesi ve Kadın Başarı Ödülleri Gecesi alanlarında birçok uzman farklı meslek gruplarından başarılı kadınları bir araya getirdi

Saygın Medya organizasyonunda düzenlenen “2. Çukurova Kadın Zirvesi ve Kadın Başarı Ödülleri Gecesi” alanlarında birçok uzman farklı meslek gruplarından başarılı kadınları bir araya getirdi.

18 Ekim 2023 tarihinde Yenişehir Kültür Merkezi’nde düzenlenen Kadın Zirvesi gün içinde Yenişehir Belediye Başkanı ve birçok onur konuklarının yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Mare Monte Girişimci Yardım Derneği’nin yapmış olduğu bilgilendirmede, sabah seminer programında Başkan Şeniz Berkin tarafından derneğin kuruluş amacını, derneğin yapmış olduğu yardım faaliyetleri ve birçok çalışmaları Mersin ve Türkiye’nin birçok şehrinden gelen katılımcı kadınlara sunma fırsatı yakaladıklarını belirttiler.

Dernekten yapılan açıklamada, “Saygın Medya Organizasyonda 2. Çukurova Kadın Zirvesi Başarı Ödülleri Gecesine Mare Monte Girişimici Yardım Derneği Yönetim Kurulu olarak katılım göstererek gecede yapmış olduğumuz başarılı çalışmalardan dolayı Yılın Uluslararası Yardım Kuruluşu ödülüne layık görüldük. Mare Monte Girişimi Yardım Derneği olarak bizi bu gururu yaşatan Saygın Medya Direktörü Saygın Kurt’a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” denildi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu