KıbrısManşetToplum

Market faresi yakalandı

Sabıka dosyası bir hayli kabarık olan uslanmaz hırsız Hüseyin Özvurulmuş, İskele ve Karpaz bölgesindeki marketlerin korkulu rüyası haline geldi

Sabıka dosyası bir hayli kabarık olan uslanmaz hırsız Hüseyin Özvurulmuş, İskele ve Karpaz bölgesindeki marketlerin korkulu rüyası haline geldi.


SABIKA DOSYASI KABARIK
İskele ve Karpaz bölgesindeki marketlerin korkulu rüyası haline gelen market faresi yakayı ele verdi. Sabıka dosyası bir hayli kabarık olan ve geçmiş yıllarda da ülkenin farklı bölgelerinde işlediği market hırsızlığı suçlarından tutuklanarak yargılanan Hüseyin Özvurulmuş, uslanmıyor.

SİGARA HIRSIZLIĞI YAPARKEN TESPİT EDİLDİ
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada, “16 Kasım günü saat 16.00 sıralarında, 53 yaşındaki Hüseyin Özvurulmuş’un, Gazimağusa – Karpaz Anayolu üzerinde Kumyalı’da faaliyet gösteren bir market içerisinden muhtelif markalarda toplam 70 paket sigarayı alıp ödeme yapmadan market dışına çıkarmak suretiyle çaldığı tespit edildi” ifadelerine yer verildi. Olayın Polise intikal etmesinin ardından, İskele Polis Müdürlüğü ekiplerinin bahse konu şahsı tutukladığı kaydedildi.

ARACINDA BİNLERCE TL’LİK HIRSIZLIK ÜRÜNÜ TESPİT EDİLDİ
Yürütülen ileri soruşturma kapsamında zanlı Hüseyin Özvurulmuş’un aracında yapılan aramada, binlerce TL’lik çalıntı ürün ele geçirildi. Zanlının İskele-Karpaz bölgesinde faaliyet gösteren farklı marketlerden sirkat ettiği; 51 şişe alkollü içki, 16 paket ton balığı, 12 paket çamaşır tozu, 10 paket sigara, 5 paket pil, 3 kutu bitki çayı, 2 adet şampuan, 6 adet el çantası, 1 adet okul çantası ve 1 adet şemsiye tespit edilerek, emare olarak alındı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu