KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Market hırsızları cezaevine gönderildi

Gazimağusa’da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren, müşteri olarak girdikleri bir marketten, 1491.51 TL değerinde muhtelif yiyecek ve içecek ürünlerini alıp sırt çantalarına koyup ödeme yapmadan market dışına çıkan S.K.(E-30) ve H.S.K.(K-26) aleyhindeki soruşturma tamamlandı

Gazimağusa’da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren, müşteri olarak girdikleri bir marketten, 1491.51 TL değerinde muhtelif yiyecek ve içecek ürünlerini alıp sırt çantalarına koyup ödeme yapmadan market dışına çıkan S.K.(E-30) ve H.S.K.(K-26) aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Meseleyle ilgili tutuklanan zanlılar, bugün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde çıkartıldı her ne şart altında olursa olsun 1 ayı geçmeyen bir süre Lefkoşa Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Meseleyi soruşturan Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Löğmen Yücetürk zanlıların, 2.12.2022 tarihinde hırsızlık suçundan tutuklandıklarını anımsattı.

Löğmen Yücetürk zanlıların , saat 19.00’da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren müşteri olarak girdikleri Lemar isimli marketten, 1491.51 TL değerinde muhtelif yiyecek ve içecek ürünlerini alıp sırt çantalarına koyup ödeme yapmadan market dışına çıktıklarını söyledi.

Yücetürk, mahkemeden serbest kalmaları halinde yasa dışı yolla yargıdan kaçma ihtimali olan zanlıları cezaevine göndermesini istedi.

Mahkeme zanlıları her ne şart altında olursa olsun 1 ayı geçmeyen bir süre hükümsüz tutuklu olarak Lefkoşa Merkezi Cezaevi’ne gönderdi.

(MHA)

Diğer Haberler

Başa dön tuşu