ManşetSpor

Masa tenisinde sezon tamamlandı

Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu, sezonun son turnuvasını geçtiğimiz cumartesi günü büyükler kategorisinde gerçekleştirdi.

 

EN İYİ 8’LER KAPIŞTI: Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu, sezonun son turnuvasını geçtiğimiz cumartesi günü büyükler kategorisinde gerçekleştirdi. Masa Tenisi Federasyonu spor salonunda yer alan turnuvada erkekler ve kadınlarda sezonun En İyi 8 sporcusu mücadele etti ve genel klasman şampiyonları belli oldu. Oldukça zorlu ve zevkli karşılaşmalara sahne olan sezonun son turnuvasında erkeklerde ARUCAD Anka sporcusu Eser Erenler, kadınlarda ise Küçük Kaymaklı sporcusu Elif Töre En İyi 8’ler şampiyonu olarak sezonu tamamladı.

DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU: Kadınlarda şampiyon olan Elif Töre’nin ardından (Küçük Kaymaklı) Yağmur Aktunç (Küçük Kaymaklı) ikinci, Kezal Akçatepe (ARUCAD Anka) üçüncü ve Bilge Ervandar da (Gençlik Gücü) sezonu dördüncü tamamladı. Erkeklerde ise Eser Erenler’in (ARUCAD Anka) şampiyonluğunun ardından Cemal Kara (LAÜ) ikinci, Sertaç Savim (ARUCAD Anka) üçüncü, Vehbi Zeki Serter de (Küçük Kaymaklı) dördüncü oldu.

MASA TENİSİNDE SEZON TAMAMLANDI: Turnuva sonrasında dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları federasyon yetkilileri tarafından takdim edilirken bu turnuva ile birlikte Masa Tenisi Federasyonu 2021-2022 sezonu da tamamlanmış oldu. Öte yandan Federasyon başkanı Mustafa Bekiroğulları, bir sezon boyunca görev yapan ve son karşılaşmalarını yöneten hakem Mustafa Kürşat İdman’a teşekkür plaketi takdim etti. İdman, yeni sezonda Türkiye’de olacağından dolayı hakemlik yapamayacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu