KıbrısManşetSiyaset

Masaya bir daha zor otururlar!

DP'li Denktaş ve Çağman'ın tavrı üzerine YDP'lilerin 'sizden bir şey olmaz' diyerek görüşme masasından kalktığı öne sürülürken, iplerin tamamen koptuğu ve Pazartesi günü masaya yeniden oturmanın neredeyse imkansız hale geldiği de öğrenilen bilgiler arasında

GIYNIK ÖZEL

UBP-DP-YDP Azınlık Hükümeti için sürdürülen yoğun görüşmelerde ipler tamamen koptu. GIYNIK Gazetesi’nin güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilere göre, Yeniden Doğuş Partisi, masadan öfkeyle kalktı.

Hükümet dağılımının Başbakanlık haricinde UBP’ye 8 bakanlık, DP’ye Turizm Bakanlığı ve YDP’ye ise Ekonomi Bakanlığı şeklinde olması konusunda anlaşma sağlandığı fakat DP’nin ve YDP’nin özellikle etkili daire talebinde bulunmaları nedeniyle pürüzler yaşandığı öğrenildi.

Söz konusu pürüzlerin giderilmesi için görüşüldüğü esnada Demokrat Parti Milletvekili Koral Çağman’dan gelen “Ben Arıklı ve Zaroğlu’nun bakan olmasına onayım yok” açıklaması görüşme masasında soğuk duş etkisi yarattı.

Öte yandan iddiaya göre, DP Milletvekili Serdar Denktaş’ın da DP için iki bakanlık talebinde bulunması da bardağı taşıran son damla oldu.

DP’li Denktaş ve Çağman’ın tavrı üzerine YDP’lilerin ‘sizden bir şey olmaz’ diyerek görüşme masasından kalktığı öne sürülürken, iplerin tamamen koptuğu ve Pazartesi günü masaya yeniden oturmanın neredeyse imkansız hale geldiği de öğrenilen bilgiler arasında.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu