KıbrısManşetToplumTürkiye

MasterChef All Star şampiyonu Esra oldu

MasterChef All Star 2023 birincisi büyük finalin ardından bu akşam belli oldu. MasterChef şampiyonu olmak için son ikiye kalan Esra ve Tahsin kıyasıya yarıştı.

Esra ve Tahsin çıkarttıkları tabakları şeflerin tadımına sunarak birinci olabilmek için kıyasıya rekabet etti.

MASTERCHEF ALL STAR FİNALİSTİ:
2023 MasterChef birincisi kim oldu? MastefChef’te final heyecanı yaşanıyor. Heyecanla beklenen final günü bu akşam tüm izleyenlerin huzurunda canlı olarak gerçekleştirildi.

Finale adını yazdırmayı başaran yarışmacılar Esra ve Tahsin oldu. Jüri üyeleri Danilo Zana, Somer Şef ve Mehmet Şef, tadım yaptıktan sonra puanlarını verdiler.

En iyi tabağı yapan kişi 2023 MasterChef yarışmasının şampiyonu oldu.

Final gecesinde Esra ve Tahsin canlı yayında tüm hünerlerini gösterdiler. İmza tabaklarını şeflere sunan yarışmacılar tadımın sonunda puanlarını aldılar.

Açıklandı! MasterChef şampiyonu Esra oldu... MasterChef finali kim kazandı? 7 Ocak MasterChef 2024'te birinci olan isim!

MasterChef final yarışmasında ilk turun birinci oyununda puanlar şu şekilde oldu:

Tahsin: 21
Esra: 22,5

Şefler tadım sonrasında yarışmacılara puan verdiler. Toplamda en yüksek puanı alan yarışmacı birinci olmaya hak kazandı ve adını MasterChef birinciliğine yazdırdı.

İLK ETABIN SONRASINDA PUANLAR BELLİ OLDU
Canlı yayında alınan puanlar açıklandı. Esra iki etabın sonucunda 44.5, Tahsin ise 42.5 puana ulaştı.

Esra Final Yemek

ŞAMPİYON ESRA OLDU

Değerlendirme sonucu 2024 All Star’ın şampiyonu Esra oldu. Esra yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“İnanılmaz bir duygu. Mücadeleci bir yolculuktu bu. Biz elemelerden geçerek asil kadroya girdik. Sonrasında yedekler, finalistler. Mücadelemi asla bırakmadım. Buradan tekrar Barbaros’a Serhat’a çok teşekkür ediyorum. Hiçbir şekilde desteklerini benden esirgemediler. Onların bana desteği çok fazla. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Ömrümün sonuna kadar hep hayatımda olacaklar. Bu kupa benim gibi evinin mutfağından çıkıp gelen, kendine inanan tüm kadınlar için. İnanılmaz acayip bir duygu.”

TAHSİN FENALAŞTI!
Puanlar açıklanırken Tahsin fenalaştı. Doktor çağrılmasıyla beraber yayına bir süre ara verildi. Tahsin tam düşmek üzereyken Esra hemen tutarak müdahale etti.

Esra’nın finalde yaptığı kaz etli yemek şeflerden yüksek puan alırken şefler yemeğin zor olduğuna dikkat çektiler.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu