GenelKıbrısManşetToplum

Mavideniz’in otopsi sonucunda “kişide öldürücü nitelikte beyin kanaması olduğu” tespit edildi

Geçtiğimiz gece İskele’de bir eğlence mekanı önünde güvenlik görevlileri tarafından ciddi şekilde darp edilip hayatını kaybeden 29 yaşındaki Hüseyin Mavideniz’in yapılan otopsisinde “kişide öldürücü nitelikte beyin kanaması olduğu” ve kesin ölüm sebebinin tespiti için kan ve doku örnekleri alındığı belirtildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada; “10.08.2023 tarihinde, saat 03:30 sıralarında, İskele’de faaliyet gösteren bir eğlence mekanı önünde, Hüseyin MAVİDENİZ (E-29)’in ciddi şekilde darp edilip öldürülmesi olayı ile ilgili olarak aranmakta olan D.Ö.A.(E-23) tespit edilerek tutuklandı.

Adı edilenin yapılan otopsisinde ise; “kişide öldürücü nitelikte beyin kanaması olduğu” ve kesin ölüm sebebinin tespiti için kan ve doku örnekleri alınıp, kesin ölüm sebebi yapılacak tetkiklerin ardından belli olacağı tespit edildi.

Ayrıca eğlence mekanı içerisinde, aralarında yaşanan tartışma sonucu C.G.(E-43), H.Y.(E-28), A.C.A.(E-23), M.Y.K.(E-23), Y.Ö.(E-22), H.M.O.(E-27), R.M.(E-21), M.R.M.(E-26,), T.A.(E-21), T.Y.(E-36) ve B.K.(E-28) bir taraf olup, Hüda YALINAYAK (E-29) ve Baran MAVİDENİZ (E-18)’in vücutlarının muhtelif yerlerine yumruk ve tekme vurmak suretiyle ciddi şekilde darp edip, Hüda YALINAYAK’ın burun kemiğinin kırılmasına sebep oldular. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup soruşturma devam ediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu