KıbrısManşetSiyaset

Maypa’dan Ahmet Tolgay’a sert eleştiri: Faşist her yerde faşisttir!

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Babalar Günü vesilesiyle, kendisini ve kardeşlerini tek başına yetiştiren, hem annelik hem babalık yapan annesinin Babalar Günü’nü kutlamasına ‘şehit babasının hiç mi hakkı geçmemiş’ şeklinde bir yaklaşım sergileyen Ahmet Tolgay’ın bu tutumu tepkiye neden oldu

Sosyal medya fenomeni Serdinç Maypa, köşe yazarı Ahmet Tolgay’a çok sert tepki gösterdi. Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Babalar Günü vesilesiyle, kendisini ve kardeşlerini tek başına yetiştiren, hem annelik hem babalık yapan annesinin Babalar Günü’nü kutlamasına ‘şehit babasının hiç mi hakkı geçmemiş’ şeklinde bir yaklaşım sergileyen Ahmet Tolgay’ın bu tutumu tepkiye neden oldu.

“O faşist, faşist her yerde faşisttir. Okumuş olması ya da gazeteci olması bunu değiştirmez” diyen Serdinç Maypa, “Kudret Özersay bugün Babalar Günü sebebi ile belli ki pek babasını görmediği ve ona annesi hem annelik hem babalık yaptığı ve öyle yetiştirdiği için bir mesajı yazarak, ‘Babalar günün kutlu olsun ‘anne hakkını ödeyemeyiz’ demiş. Ama bu memleketin nesli tükenmek bilmeyen faşistlerin den biri böylesi bir insanı bu konuda bile yine konuşma gereği duyarak öyle bir yorum yaptı ki inanamazsınız” diyerek Tolgay’ın bu paylaşımla ilgili yaptığı yoruma değindi.

“‘Şehit babasının Sayın Özarsay’a hiç mi hakkı geçmemiş’ diye kara cahiller gibi bir yazı paylaşmış. Kudret hocayı sırasında en çok eleştiren biri olarak bu vicdan yoksunu insanların yaptığına sessiz kalmayı kendime yediremedim çünkü bu yazılan insanlığa kesinlikle sığmaz. Bu ülkenin anasını ağlattınız bu faşist halleriniz ile hala devam edersiniz” sözleriyle Ahmet Tolgay’ı çok sert şekilde eleştirdi.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu