KıbrısManşetSiyaset

Meclis son gününde de toplanamadı!

Bugünkü nisap sorunun Koral Çağman’dan boşalan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine kimin atacağıyla ilgili Demokrat Parti içerisinde yaşanan anlaşmazlıklardan kaynaklandığını ifade eden Taçoy, artık durumun sürdürülebilir olmadığını ve erken seçimin kaçınılmaz olduğunu vurguladı


Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Hasan Taçoy, Demokrat Parti Milletvekili Serdar Denktaş ve Yeniden Doğuş Partisi Milletvekili Bertan Zaroğlu’nun Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’na katılmaması nedeniyle nisap sorunu yaşandığını ve Meclis Genel Kurulu’nun açılamadığını açıkladı.

Bugünkü nisap sorunun Koral Çağman’dan boşalan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine kimin atacağıyla ilgili Demokrat Parti içerisinde yaşanan anlaşmazlıklardan kaynaklandığını ifade eden Taçoy, artık durumun sürdürülebilir olmadığını ve erken seçimin kaçınılmaz olduğunu vurguladı.

Bu sabah gerçekleştirilen UBP grup toplantısında seçimin bir an önce yapılması gerektiği yönünde görüş birliğine varıldığını ifade eden Hasan Taçoy, Şubat ayında erken seçimin yapılabileceğini dile getirdi. Taçoy, 2022 Nisan ayından önce erken seçimin yapılma ihtimalinin yüksek olduğunun altını çizdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu