KıbrısManşet

Meclis’te Başbakan Saner ile Erhürman arasında tartışma

Meclis Genel Kurulu'nda bütçe ve ödemeler ile ilgili sesler yükseldi. Muhalefet hükümete yüklenerek 1500-2000 TL ödemeleri ve diğer ödemeler hakkında "Tutamayacağınız sözleri vermeyin"dedi.

Meclis Genel Kurulu’nda bütçe ve ödemeler ile ilgili sesler yükseldi. Muhalefet hükümete yüklenerek 1500-2000 TL ödemeleri ve diğer ödemeler hakkında “Tutamayacağınız sözleri vermeyin”dedi.

Başbakan Saner ile  ikili diyolog haline giren CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, “Ödeyeceğim dediğiniz günden iki ay sonra ödemeye yapmayacaksınız. Söz vermeyeceksiniz yapamayacaksınız bu kürsüden şöyle öderim böyle öderim demeyeceksiniz. Ülkeyi uçuruma sürüklemenize izin vermeyeceğiz”

Saner’den Erhürman’a “Para gelmedi ödeyemedik. Geç de olsa ödedik. 13. maaşlar zamanında ödenemeyebilir veya ödeyemeyebiliriz demiştik zaten. İlk gelen kaynakla bir kısmını diğer gelen kaynakla da diğer 1500 2000’leri ödüyoruz ve ödeyeceğiz” dedi.

Maliye Bakanı olarak söze dahil olan Dursun Oğuz, “Türkiye’den 264 Milyon ödenek istedik ancak o kadar gelemdi gelenle ödemelere başladık” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu