ManşetTürkiye

Mehmet Aydın’ın ilk ifadesi ortaya çıktı: Borçlarımı ödeyeceğim

Brezilya'da teslim olmasının ardından Türkiye'ye getirilen Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın'ın ilk ifadesinde "Borçlarımı ödeyeceğim" dediği bildirildi

Brezilya’da teslim olmasının ardından Türkiye’ye getirilen Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın’ın ilk ifadesinde “Borçlarımı ödeyeceğim” dediği bildirildi.

Türkiye’ye teslim olan ve kamuoyunda “Tosuncuk” olarak bilinen Mehmet Aydın ilk ifadesinde ailesiyle sorun yaşadığı için teslim olduğunu söyledi.

Borçlarını ödeyeceğini belirten Aydın, borçları kadar alacaklarının da olduğunu ve alacaklıların listesini yanında getirdiğini ifade etti.

Aydın, yurt dışında çevresinde zorluklar çıkarıldığı, ailesiyle sorun yaşadığı ve ayrılık noktasına geldiği için teslim olduğunu söyledi.

Mehmet Aydın hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ile Bursa ve Geyve Cumhuriyet Başsavcılığında devam eden soruşturma ve kovuşturma dosyaları bulunuyor.

Kamuoyunda “Çiftlik Bank” olarak bilinen sistemin kurucusu Mehmet Aydın 2 yıldan fazla süredir firari sanık olarak kırmızı bültenle aranıyordu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu