GenelKıbrısManşetSiyaset

Mehmet Hulusioğlu: “Hizmeti üst noktalara taşıyacağız”

Çatalköy-Esentepe Belediye Bağımsız Belediye Başkan adayı Mehmet Hulusioğlu, “Birlikte kazanacağız dedik, ya hep birlikte gerçeklere yürüyeceğiz, ya da boş vaatlere kanacağız” dedi.

“Ne yaptığımızı biliyoruz, neler yapabileceğimizi de en iyi biz biliyoruz”

EŞİT HİZMET GÖTÜRME HEDEFİ İLE YOLA ÇIKTIK…

Çatalköy-Esentepe Belediye Bağımsız Belediye Başkan adayı Mehmet Hulusioğlu, Çatalköy ve Esentepe’nin büyük bir albenisi olduğunun altını çizerek, ciddi anlamda bir vizyon ve bilgi birikiminin gerektiğine dikkat çekti. Hulusioğlu, eşit hizmet götürme hedefi ile yola çıktıklarını hatırlatarak, “Ne yaptığımızı biliyoruz, neler yapabileceğimizi de en iyi biz biliyoruz” dedi.

“HEDEFİMİZ İKİ BELEDİYEYİ DOĞRU BİRLİŞTİRMEK”…

Mehmet Hulusioğlu, sürecin hedeflediği noktada gittiğine işaret ederek, “Umarım ki bu şekilde de sonuçlanacaktır” dedi. Hulusioğlu, “Yeni dönemde hedef, iki belediyeyi birleştirmek ve doğru kurgulamak en büyük hedefim. Bu kolay bir süreç olmayacak” ifadelerini kullandı. “Hem mali açıdan hem personel açısından hem hizmetlerin doğru, hızlı ve verimli olması açısından çok ciddi bir süreç gerekecek” diyen Hulusioğlu, “Belki de 1 buçuk yıl kadar sürecek. İki belediyeyi birbirine entegre etmemiz gerekiyor, bölge insanının aidiyet duygusunu hissetmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

“ÇÖP ARTIK EKONOMİK BİR DEĞER”…

Mehmet Hulusioğlu, “Çöpün artık geri dönüşüm malzemesi olduğunu bilmemiz gerekiyor. Çöp artık ekonomik bir değerdir. Bunu vahşice gömerek ortadan kaldırmamız bizim ayıbımızdır. Ancak bu bireysel belediyeler üzerinden olmuyor. Geri dönüşümle ilgili olarak bütünlüklü projeler üretmemiz gerekiyor. Bu konuda belediyeler olarak, devletten önde gidiyoruz” şeklinde konuştu.

“KÖYLERDE CİDDİ ALTYAPI EKSİKLERİ VAR”…

Özellikle Bahçeli köyü ile Beşparmak köyünde ciddi anlamda bir altyapı eksikliği olduğuna dikkat çeken Hulusioğlu, “Çok hızlı bir şekilde atıl vaziyette olan köylerimizin altyapı eksikliklerini tamamlamamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu