GenelKıbrısManşetToplum

Mehmet Özatılgan Lefkoşa’ya veda ediyor

Lefkoşa Polis Müdürlüğü Trafik Şubesi Amiri Mehmet Özatılgan’ın Girne Polis Müdürlüğü’ne nakil olması büyük şaşkınlık yarattı.

Polis Genel Müdürlüğü’nde nakillerin açıklanmasıyla birlikte, bazı nakiller takdir toplarken, bazı polis mensuplarının nakillerine ise anlam verilemedi. Uzun yıllardır Lefkoşa Polis Müdürlüğü Trafik Şubesi’nin çeşitli kademelerinde başarılı şekilde görev yapan, hem polis teşkilatı içerisinde hem de Lefkoşa halkı arasında sevilen, saygı duyulan ve takdir edilen bir isim olan Lefkoşa Polis Müdürlüğü Trafik Şubesi Amiri Mehmet Özatılgan’ın Girne Polis Müdürlüğü’ne naklinin çıkması üzüntüye neden oldu.

Zaman ve mesai mevhumu gözetmeden, trafik kazalarında, trafik denetimlerinde ve trafik şubesinin görev aldığı tüm organizasyonlarda her daim ekibinin başında titizlikle görev yapan, birçok trafik kazası soruşturmasında kazanın meydana geliş şekli, olay yerinden kaçan suçluların tespiti gibi konuların çözüme kavuşturulmasını sağlayan Özatılgan’ın başkent Lefkoşa için büyük bir kayıp olduğuna inanılıyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu