KıbrısManşetPolisiye – Adli

Mehmet Raif, yaşam savaşını kaybetti

Eski Gazimağusa-Lefkoşa ana yolunda 20 Ocak günü saat 04.15’de meydana gelen kazada, otobüsün çarptığı yaya 18 yaşındaki Mehmet Raif Koçak, 8 gün süren yaşam savaşını bu sabah erken saatlerde kaybetti

Eski Gazimağusa-Lefkoşa ana yolunda 20 Ocak günü saat 04.15’de meydana gelen kazada, otobüsün çarptığı yaya 18 yaşındaki Mehmet Raif Koçak, 8 gün süren yaşam savaşını bu sabah erken saatlerde kaybetti.

Durumu kritik olduğu için tedavisine Güney Kıbrıs’taki Lefkoşa Genel Hastanesi’ne sevk edilen ve burada ameliyat edilen Koçak’ın ölümü tüm sevenlerini ve ailesini yasa boğdu.

18 yaşındaki genç bugün Mağusa Kabristanlığında toprağa verilecek.

KAZA NASIL OLMUŞTU?

20.01.2023 tarihinde, saat 04.15 sıralarında, eski Gazimağusa – Lefkoşa anayolu Berkel Mobilya önlerinde Erhan ÇELİK (E-59) yönetimindeki TKM 157 plakalı otobüs ile Lefkoşa istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu, o esnada yol içerisinde bulunan yaya Gazimağusa’da sakin Mehmet Raif KOÇAK (E-18)’a çarpmıştı. Kazada ağır bir şekilde yaralanan yaya kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından yoğun bakım servisinde müşahede altına alınmıştı ve araç sürücüsü tutuklanmıştı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu