Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetSiyasetToplum

Mehmetçik Büyükkonuk Belediye Başkanı Tuğlu Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş’ı andı

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Mehmetçik Büyükkonuk Belediye Başkanı Dr. Fatma Çimen Tuğlu, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ı vefatının 12. yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle andı.

Fatma Çimen Tuğlu, 13 Ocak 2012 tarihinde aramızdan ayrılan Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın ömrünü Türk milletine ve Kıbrıs davasına adayan büyük bir devlet adamı olduğunu dile getirdi.

Fatma Çimen Tuğlu’nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın vefatının 12. yıl dönümünde yayımladığı mesaj şöyle:

“Varoluş ve özgürlük mücadelemizin lideri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ı aramızdan ayrılışının 12’nci yıl dönümünde saygı, özlem ve rahmetle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum. Kıbrıs Türk halkının varoluşu için verdiği mücadeleyi asla unutmayacağız. Bizlere emanet ettiği bağımsız KKTC’yi ilelebet yaşatacağız. Ruhu Şad olsun.”

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu