KıbrısMagazinManşet

Merhaba!

Kıbrıs’a açılan bir pencere olan Gıynık Gazetesi’nde Magazin haberleri ve Polis Muhabirliği olarak adlandırdığımız adli haberlerle de karşınızda olacağım

Öncelikle adanın en büyük Medya Grubu olan Gıynık Gazetesi’ndeki köşe yazıma siz değerli okuyucularımıza ve takipçilerimize Merhaba diyerek başlamak istiyorum. Kendimi sizlere kısaca tanıtayım. Ben Oğuzhan Köroğlu,  Türkiye’nin Bartın ilinde doğdum. Batı Karadeniz’in incisi illerinden birisi. Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletme ve Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim bölümlerini bitirdim. Yazarlık çalışmalarıma 2016 yılında başladım. 2016’dan bu tarihe kadar birçok proje içerisinde yer aldım. 10 haber sitesi, 2 magazin dergisi ve 5 gazetede magazin üzerine yazılar yazdım. Uzun bir süre magazin muhabirliği yaptım. Türkiye’de ismi duyulmuş birçok ünlü sanatçı ile röportaj yapma fırsatı buldum.

Habertürk, Sabah, Milliyet, Posta Gazetesi gibi daha birçok ulusal basında röportajlarım yer aldı.

Yerel basında 2 yıl polis muhabirliği ve haber müdürlüğü yaptım. Şimdi de Kıbrıs’a açılan bir pencere olan Gıynık Gazetesi’nde Magazin haberleri ve Polis Muhabirliği olarak adlandırdığımız adli haberlerle de karşınızda olacağım.

Konuyu toparlamam gerekirse her hafta sizlere Kıbrıs’ta nasıl bir problem, ne gibi eksiklikler varsa düzeltebilmek adına köşe yazılarımda yazacağım. Ayrıca bana bu görevi layık gören Gıynık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bilbay Eminoğlu’na teşekkür ediyorum.

Önümüzdeki günlerde görüşmek dileğiyle takipte kalın!

Diğer Haberler

Başa dön tuşu