GenelKıbrısManşet

Merhum Gazeteci Özcan Özcanhan, kabri başında anıldı

Merhum Gazeteci Özcan Özcanhan, ölümünün birinci yıl dönümünde bugün, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği tarafından Lefkoşa Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.

Anma törenine, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) ile Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği (KTGB) başkan ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile Özcanhan’ın ailesi ve sevenleri katıldı.

Özcanhan’ın kabri başında düzenlenen anma töreninde sırasıyla Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Necati Özsoy, Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği Başkanı Efdal Keser, Birinci Medya Kurumu Kurucu Başkanı Ertan Birinci, Özcan Özcanhan’ın kardeşi Öner Cambaz ve Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Özcan Özcanhan’ın kabri başında dua okundu.

 

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu