KıbrısManşetSporToplum

Merhum Mertdoğan Soyalan Anı Turnuvası, Asya bebeğe katkı sağlayacak

KTEB Başkanı Öksüz, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden duayen meslektaşları Mertdoğan Soyalan adına KTEB olarak halı saha anı turnuvası düzenleyeceklerini belirtti.

Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği Başkanı Umut Öksüz, kamuoyuna açıklamada bulunarak, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden duayen meslektaşları Mertdoğan Soyalan adına KTEB olarak halı saha anı turnuvası düzenleyeceklerini belirtti.

Ecz. Mertdoğan Soyalan Anı Turnuvası’nın 23 – 24 – 25 Ağustos tarihlerinde Lefkoşa’da Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü halı sahasında gerçekleştirileceği ifade edilerek, elde edilen tüm gelirin SMA-Tip 1 hastası Asya bebeğe bağışlanacağı duyuru yapıldı.

Turnuvada ilaç ve ecza sektöründe çalışan eczacılar ve ecza deposu yetkililerinden oluşan 8 takımın yer alacağından bahseden KTEB Başkanı Öksüz, tüm maçların saat 19.00’da başlayacağını ve pandemi koşulları çerçevesinde sağlık tedbirleri altında gerçekleştirileceğini kaydetti.

Öksüz, turnuvada yer alacak olan oyuncuların günlük antijen testleri ve en az 72 saatlik PCR test sonuçlarını göstermek zorunluluğuyla katılım sağlayabileceklerini belirterek, etkinliğin seyircisiz gerçekleştirileceğini aktardı.

Ecz. Mertdoğan Soyalan Anı Turnuvası’nın açılışının 23 Ağustos saat 18.15’de yapılacağı kaydedildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu