EğitimKıbrısManşetToplum

Merit’ten eğitime büyük katkı

Merit Oteller Grubu, eğitim sektörü ve ülke çocuklarının gelişimine katkı sağlamak için sosyal sorumluluk projesi başlattı

Merit Oteller Grubu, eğitim sektörü ve ülke çocuklarının gelişimine katkı sağlamak için sosyal sorumluluk projesi başlattı.

DEVRİM DEMİR  

8 OKUL İÇİN ADIM ATILDI
Merit Oteller Grubu, çocukların gelişimine katkı sağlamak için geniş kapsamlı iki aşamalı sosyal sorumluluk projesi başlattı. Girne’nin batısında yer alan 8 okulun alt yapılarının iyileştirilmesi, eksik eğitim araç gereçlerinin giderilmesi ve modernleşmesi ile ilgili ilk adım atıldı. Projenin detayları, Lefkoşa Merit Otel’de kahvaltılı basın toplantısında basınla paylaşıldı. Lefkoşa Merit Otel Genel Müdürü Mine Gürses, okulların yıllardır giderilmeyen altyapı sorunlarını ortadan kaldıracak adımların atılmaya başlandığını kaydetti. Atılan adımla; Karaoğlanoğlu İlkokulu, Alsancak İlkokulu, Lapta İlkokulu, Karşıyaka İlkokulu, Tepebaşı İlkokulu, Lapta Anaokulu, Alsancak Okulu ve Lapta Yavuzlar Lisesi’nin acil ihtiyaçları giderilmeye başlandı.

PROJELER HAYAT BULMAYA BAŞLADI
Merit Oteller Grubu’nun, okullara yönelik başlattığı büyük projeler hayat bulmaya başladı. Okulların yıllardır giderilmeyen altyapı sorunlarını sonlandıracak adımlar atılırken, basketbol sahası, yeni tuvalet inşası, mevcut tuvaletlerin yenilenmesi ve oyun alanlarının yapay çimle sağlıklı mekânlara dönüştürülmesi için çok yönlü çalışmalar hayat bulmaya başladı.

PROJENİN İKİ BACAĞI VAR
Merit Oteller Grubu’nun başlattığı sosyal sorumluluk projesinin iki bacağı olduğu açıklandı. Okulların altyapı eksikliklerinin yanında; öğrencilerin spor, kültür ve sanatsal gelişimlerine de katkı sağlayacak etkinlikler organize ediliyor. Öğrencilerin kendilerini geliştirme, bilgi ve yeteneklerinin keşfedilmesine katkı sağlamak amacıyla, ilkokul birinci ve ikinci sınıf öğrencileri gerçekleştirilecek resim festivalinde bir araya gelecek. Öğrencilerin çizdiği ‘Kaplumbağa’ konulu resimler aralık ayında sergilenecek. Merit Oteller Grubu’nun başarılı sosyal sorumluluk projesi olan Meritta Kaplumbağa Rehabilitasyon Merkezi’nin çalışmaları ile ilgili öğrenciler bilgilendirilirken, çocuklar edindikleri bilgiler doğrultusunda hayal güçlerini resmedecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu