GenelKıbrısManşetSpor

Merve ilk smacı Kalamış’ta atıyor

Plaj Voleybolu Türkiye serisi 2021 TVF Pro Beach Tour ertelemeli olarak başlıyor.

MERVE ÇELEBİ İSTANBUL YOLCUSU

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından organize edilen Plaj Voleybolu Türkiye Serisi 2021 TVF Pro Beach Tour ertelemeli olarak başlıyor. Bu alandaki gururumuz olan ve Türkiye Milli Takımı forması da giyen Kıbrıslı Türk voleybolcu Merve Çelebi de partneri Bahanur Gökalp ile birlikte 2021 TVF Pro Beach Tour’un ilk etabında şampiyonluk için sahne alacak. Sporcumuz turnuvaya katılmak üzere bu sabah adadan ayrılacak ve İstanbul’a gidecek.

ERTELEMENİN ARDINDAN START KALAMIŞ’TA

2021 TVF Pro Beach Tour’un ilk etabı 5-8 Ağustos 2021 tarihlerinde İzmir’in Urla ilçesinde gerçekleşecekti ancak Türkiye’deki yangınlar nedeniyle bu etap iptal edilmişti. Yaşanan bu ertelemenin ardından organizasyonun ilk etabı Kalamış olarak belirlendi. Turnuva Kadıköy Belediyesi ile TVF iş birliğinde İstanbul’un Kadıköy ilçesinin Kalamış Parkı plaj voleybolu sahalarında gerçekleştirilecek.

36.000 TL PARA ÖDÜLÜ

Merve Çelebi ve Bahanur Gökalp ikilisi organizasyona ana tablodan girecek ve ana tabloda toplam 8 takım mücadele edecek. Müsabakalar 4-5 Eylül 2021 tarihlerinde oynanacak ve 5 Eylül Pazar günü finallerin ardından şampiyonlar belirlenecek. Turnuvada 18.000 TL kadınlar kategorisinde, 18.000 TL’de erkekler kategorisinde olmak üzere derece alan ilk 4 takımın sporcularına toplam 36.000 TL para ödülü dağıtılacak.

SONRAKİ DURAK DİKİLİ

TVF Plaj Voleybolu Pro Beach Tour’un bir sonraki etabı ise 17-19 Eylül 2021 tarihlerinde Dikili Belediyesi ile Türkiye Voleybol Federasyonu iş birliğinde İzmir’in Dikili ilçesinin yeni Plaj Sporları tesisinde gerçekleştirilecek. Merve-Bahanur ikilisi Kalamış etabının ardından bu turnuvada da boy gösterecekler. Merve Çelebi yapmış olduğu açıklamada 2 hafta içerisinde çıkacakları iki organizasyonda da şampiyonluk hedeflediklerini belirtirken bu yolda kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu