GenelKıbrısManşetSporTürkiye

Merve’den “iki de iki”

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye plaj voleybolu serisi Pro Beach Tour’un ikinci etabı geçtiğimiz hafta sonu İzmir’de gerçekleşti.

MERVE YİNE İKİNCİ, BUĞRA BU KEZ KÜRSÜYÜ KAÇIRDI

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye plaj voleybolu serisi Pro Beach Tour’un ikinci etabı geçtiğimiz hafta sonu İzmir’de gerçekleşti. TVF ile Dikili Belediyesi iş birliğinde yapılan Pro Beach Tour Dikili Etabı’nda mücadele eden temsilcilerimizden Merve Çelebi partneri Bahanur Gökalp ile birlikte ilk etapta olduğu gibi yine ikincilik elde etti. Bir diğer temsilcimiz olan ve ilk etapta şampiyonluğa ulaşan Buğra Eryıldız ile partneri Anna Kurshina ise bu kez kürsüyü kaçırdı.

ÜST ÜSTE İKİNCİ FİNAL VE İKİNCİLİK

İzmir’in Dikili ilçesinde bulunan Dikili Plaj Sporları Tesisleri’nde oynanan tüm karşılaşmalar, TVF Voleybol TV YouTube kanalından canlı olarak voleybol severlerle buluştu. 16 takımla oyananan organizasyonun kadınlar finalinde Kıbrıslı Türk sporcu Merve Çelebi ile partneri Bahanur Gökalp, Rus ekibi Olga Motrich-Adelia Akhmetova ikilisine karşı mücadele etti. Finalde Rus rakiplerine 21-11 ve 21-13’lük setlerle 2-0 mağlup olan Merve-Bahanur Pro Beach Tour’da üst üste ikinci kez ikincilik kürsüsüne çıktılar.

İLK ETABIN ŞAMPİYONU BU KEZ KÜRSÜNÜN DIŞINDA KALDI

Üçüncülük mücadelesinde ise Kıbrıslı Türk sporcu Buğra Eryıldız ile partneri Anna Kurshina, Darina Kindova-Anna Dostalova ikilisine 21-17 ve 22-20’lik setlerle 2-0 mağlup oldu. İlk etabı şampiyon tamamlayan Buğra-Anna ikinci etapta ise kürsüyü kaçırdı. Final karşılaşmalarının ardından yapılan kupa töreninde, yetkililer tarafından dereceye giren takımlara madalya, plaket ve hediye çeklerini takdim edilirken Pro Beach Tour Dikili Etabı’nda erkekler ve kadınlar kategorilerinde toplamda 80.000 TL para ödülü dağıtıldı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu