Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

Mesarya Belediyesi Başkanı Latif: Su arzında rahatlama olacak

Mesarya bölgesinde uzun süredir yaşanan içme suyu sıkıntılarına çözüm olacak önemli bir altyapı projesi başlatılıyor.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hüseyin Çavuş’un öncülüğünde yürütülecek çalışma, Mesarya Belediye Başkanı Ahmet Latif, Su Dairesi Müdürü Tarkan Çeki, Su Dairesi personeli ve Mesarya Belediyesi personelinin iş birliğiyle hayata geçirilecek.

Akdoğan’dan Vadili’ye Takviye Su

Proje kapsamında Akdoğan Ana Deposu’ndan Vadili Ana Deposu’na takviye su sağlanacak. Bunun için 8 kilometre uzunluğunda ve 160 milimetre çapında HDPE borular döşenecek. İhtiyaç duyulan borular belediyeye teslim edilirken, döşeme çalışmalarının kısa sürede başlaması planlanıyor.

Bakan Çavuş: “Amacımız sürdürülebilir su”

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hüseyin Çavuş, projenin bölge halkı için önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Amacımız vatandaşımıza daha kaliteli ve sürdürülebilir su ulaştırmaktır. Bu doğrultuda belediyelerimizle iş birliğine her zaman açığız.”

Başkan Latif: “Su arzında rahatlama olacak”

Mesarya Belediyesi Başkanı Ahmet Latif ise, altyapı yatırımının tamamlanmasıyla birlikte bölgede yaşanan su sıkıntılarının büyük ölçüde giderileceğini, projenin tamamlanması ile vatandaşların daha sağlıklı, düzenli ve kesintisiz içme suyuna kavuşacağını vurguladı.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu