GenelKıbrısSpor

Mesarya’nın gözdesi Fit’n Girl Fitness Merkezi

Mesarya bölgesinde 2007 yılında açılan Fit’n Girl Fitness merkezi, tek ve sadece kadınlara özel Fitness merkezi olarak aralıksız hizmet vermeye devam ediyor.

Mesarya bölgesinde 2007 yılında açılan Fit’n Girl Fitness merkezi, tek ve sadece kadınlara özel Fitness merkezi olarak aralıksız hizmet vermeye devam ediyor. Bünyesinde hem Uzman Diyetisyen hem de spor eğitmenleri bulundurarak, spor programlarını beslenme listeleriyle desteklenmekte olup giderek ilerlemeyi hedefleyen Fit’n Girl Fitness merkezi, kurucusu Ayşegül Atakan ve eğitmenleri tüm alanda her branşa özel kursları ve eğitimleri tamamlayarak daha da ilerlemek hedef alarak Mesarya’nın gözdesi oldu.

Diyet Mutfağı Kurmak

Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunu 1992 doğumlu Ayşegül Atakan, daha sonra yüksek lisans yaparak Uzm unvanını aldı. Spora yönelerek ilgi alanında ki branşlarda eğitimlerini tamamlayarak fitness merkezi açan girişimci eğitmen Ayşegül Atakan ileriye yönelik planları arasında ise Mesarya bölgesinde Fit ve sağlıklı menüleri, yemekleri olan bir diyet mutfağı kurmak olduğunu açıkladı.

Fonksiyonel Antrenmanlar Hazırlanıyor

Fitness merkezinin içerisinde hem bireysel hem de grup seanslar yapılırken, her alanda kendine özel eğitmenler tarafından seanslar veriliyor. İlk zamanlarda sadece fitness aletleri ile başlayan, sadece kadınlara özel olduğu için tercih edilen merkez şimdilerde ise her seansın yaptırıldığı ve sadece kadınlara yönelik olduğu için köy yerinde oldukça ilerleme kaydetmesiyle daha çok tercih edilmeye başladı. Gün içerisinde (sabah/akşam) tüm saatlerde istenilen tüm seansların bulunduğu Fit’n Girl Fitness Merkezi’nde Pilates (Mat/Reformer), Trx, Zumba, Boks, Yoga, Freestyler, Crossfit fonksiyonel antrenman gibi tüm programlar kişiye özel eğitmenler tarafından hazırlanıyor.
Ayşegül Atakan önderliğinde Fit’n Girl Fitness salonunda şu eğitmenler görev yapıyor.

PT ve Pilates Eğitmeni : Kader Yediyıldız
Boks Eğitmeni: Pembe Hoca
Zumba Eğitmeni: Destine Bıçak

Diğer Haberler

Başa dön tuşu