KıbrısManşetSürmanşet

Mesutoğlu: Yavuz hırsız ev sahibini bastır

Avukat Serkan Mesutoğlu, yargının önüne çıkması gereken esas kişilerin, milyonlarca liralık elektrik borcu olan kişi ve kurumların hiç borcu yokmuş gibi davranan yetkililer olduğunu ifade etti

GIYNIK SOSYAL MEDYA

Toparlanıyoruz Hareketi eski Başkanı, Avukat Serkan Mesutoğlu, yüksek elektrik borcu olan kişilerin elektrik enerjisini kesen elektrik kurumu çalışanlarını polise şikayet eden KIB-TEK Yönetim Kurulu’nu sert bir dille eleştirdi. Mesutoğlu, yargının önüne çıkması gereken esas kişilerin, milyonlarca liralık elektrik borcu olan kişi ve kurumların hiç borcu yokmuş gibi davranan yetkililer olduğunu ifade etti.

Toparlanıyoruz Hareketi eski Başkanı, Avukat Serkan Mesutoğlu’nun açıklaması şu şekilde: 

“Yavuz hırsız ev sahibini bastırmış derler. Elektrik borcu on binlere, yüz binlere ve milyonlara varan ensesi kalınların elektriğini kesen KIB-TEK çalışanlarını polise şikâyet eden KIB-TEK Yönetim Kurulu’nun durumu tam da işte bu hesap.

Eğer yargının önüne birilerinin çıkarılması gerekiyorsa, bu, milyonlara varan elektrik borçlarına rağmen ensesi kalınların borcu yokmuş gibi hareket eden yetki sahipleridir.

KIB-TEK’i yönetenler milyonlara varan borçlara rağmen niye bazı kişileri tahsile zorlamamaktadır? Niye bazı kişilerin elektriği kesilmemektedir? Toplum içerisinde yaratılan bu ayrıcalığın nedeni nedir? Ensesi kalınlara yaratılan bu ayrıcalık, bu menfaat nasıl bir ilişkinin sonucudur? İlk önce bu soruların hesabı verilmelidir.

Milyonlarca liraya varan borçlar yüzünden, yapılması gerekeni yaparak, elektrik kesen çalışanlara gelene kadar yönetenlerin vereceği çok hesap vardır.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu