KıbrısManşet

Meydana gelen 3 kazada 6 kişi yaralandı!

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde Gazimağusa, Lefkoşa ve Çamlıbel-Yılamzköy Anayolu’nda meydana gelen 3 kazada 6 kişi yaralandı.

Yol önceliği kuralarına uymadı… 4 kişi yaralandı
Gazimağusa’da Dağaşanlar Caddesi üzerinde, saat 14:30 sıralarında meydana gelen kazalarda, Mahmoud EL HAWACH (E-26) yönetimindeki ZPE 137 plakalı salon araç ile kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada Cephe Sokak kavşağına geldiğinde, anayolda seyreden araçlara öncelik hakkı vermeden dikkatsizce sokağa giriş yapması sonucu, o esnada kavşağa geldiğinde dikkatsizce batı istikametine doğru seyreden Samed Nerkiz (E-17) yönetimindeki ES 596 plakalı salon aracın ön kısmına çarptı.

Kaza sonucu yaralanan ZPE 137 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Melisa ATEŞ(K-24), Makbule BAYDÜZ(K-33), Nuri KESİK(E-31) ve Şeydanur Meral (K-25) kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından, Melisa Ateş, Nuri Kesik ve Şeydanur Meral taburcu olurken Melisa Ateş’in sol omuzunda, Makbule Baydüz’ün ise yüz kemiğinde kırık teşhisi nedeniyle, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek cerrahi servisinde müşahede altına alındılar.

ZPE 137 plakalı araç sürücüsü Mahmoud EL HAEWACH ve ES 596 plakalı araç sürücüsü Samed Nerkiz (E-17) tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

Direksiyon hakimiyetini kaybetti, Oto Galeri içerisine daldı
Dün saat 18:00 sıralarında, Lefkoşa’da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde, Ömer Başdaş (E-23) yönetimindeki GF 757 plakalı araç ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada yolun solunda bulunan Selenge Oto Galeri önlerine geldiğinde, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkmış ve Selenge Oto Galeriye ait demir korkuluklara çarptıktan sonra kontrolsüzce devam ederek, galeri içerisinde bulunan 4 ayrı araca da çarpıp durdu. Kaza sonucu yaralanan olmadı.

Araç sürücüsü Ömer Başdaş (E-23) tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Karşı istikametten gelen araca çarptı
09.07.2023 tarihinde, saat 23:30 sıralarında, Çamlıbel-Yılmazköy Anayolu’nun 7-8’inci kilometreleri arasında, İsmail Öztürk (E-35) yönetimindeki HB150 plakalı salon araç ile Çamlıbel istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu yolun solunu muhafaza etmeyip yolun sağına geçmiş ve o esnada karşı istikametten gelmekte olan sakin Dilek KARA (K-60) yönetimindeki MK 509 plakalı salon araç ile çarpıştılar.

Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından, HB 150 plakalı araç sürücüsü İsmail Öztürk taburcu olurken, MK 590 plakalı araç sürücüsü Dilek Kara ise ortopedi servisinde müşahede altına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu