KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Meydana gelen kazada esas suçlu sizce kim?

Bu gece meydana gelen talihsiz kazada da mevcut yolun güzergahında aydınlatma olmaması kazanın meydana gelmesinde çok önemli bir faktör olarak yer alıyor.

Girne Çevreyolu Çemberi’nden Lapta Oteller bölgesine kadar başlayan ve devam edecek olan Çift Şerit Anayol Projesi şu ana dek sadece Denizkızı Otel önüne kadar tamamlanabildi.

Öte yandan, söz konusu güzergahda herhangi bir aydınlatmanın olmaması vatandaşlar tarafından defalarca dile getirildi.

Bu nedenle o yolu kullananlar tarafından yarım kalan projeyle ilgili uzun süredir birçok şikayet ve tepki vardı ancak seslerini duyan olmadı.

Ayrıca, Lapta-Alsancak yolunu yerinde inceleyen Eski Ulaştırma Bakanı ve HP Milletvekili Tolga Atakan, mevcut hükümetin hazır olan yol projesini bitirmeyerek vatandaşa cefa çektirdiğini ifade etmiş ve hükümete “Alsancak yolu neden ısrarla tamamlanmıyor?” sorusunu yöneltmişti.

Başlatılan ve sona gelinen I. Etap çalışmalarının bitirilmemesinin bölgede ciddi sıkıntılara yol açtığına dikkat çeken Atakan, yarım kalan projenin trafik güvenliği açısından sorunlar yaratmasının yanı sıra yaşanılan sıkışıklığın ve anayola giriş çıkışların düzenlenememesinin özellikle bölge halkını çok zorladığını belirtmişti.

Bu gece meydana gelen talihsiz kazada da mevcut yolun güzergahında aydınlatma olmaması kazanın meydana gelmesinde çok önemli bir faktör olarak yer alıyor.

Meydana gelen üzücü kazada esas suçlunun araç sürücüsü mü yoksa bu yolları tamamlamakla yükümlü olan hükümet mi olduğu akıllarda soru işareti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu