KıbrısManşetToplum

Mezarlarlıklar sonunda temizleniyor

GİRNE Gazetesi’nin içler acısı hallerini gündeme getirerek, yetkililerin dikkatini çektiği Girne’de bulunan tüm mezarlıkların bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor

GİRNE Gazetesi’nin içler acısı hallerini gündeme getirerek, yetkililerin dikkatini çektiği Girne’de bulunan tüm mezarlıkların bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor.

GENEL ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Uluslararası Mezarlık’ta ihtiyaç duyulan bakım onarım çalışmalarını tamamladı. Mezarlığın tüm çevresini yükseltici yeşil çit ile çevreleyen ekipler, mezarlığın ana giriş kapısını tamir ederek, mezarlığın güvene alınmasını sağladı. Ayrıca ışıklandırmanın da yapıldığı Uluslararası Mezarlık’ta, gerçekleştirilen genel temizlik çalışması ile ihtiyaç duyulan bakım onarım tamamlandı. Girne sınırları içerisinde bulunan tüm mezarlıkların bakım ve temizlik çalışmaları ise belirlenen program dâhilinde devam ediyor.

ESKİ TÜRK MEZARLIĞI’NDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Girne Gazetesi’nin 4 Eylül’de ‘Eski Türk Mezarlığı’nın Hali Utandırdı’ başlığı ile manşetine taşıdığı Girne’deki Eski Türk Mezarlığı’na da manşetimiz sonrası el atıldı. Ekipler, Eski Türk Mezarlığı’nda da bakım onarım çalışması başlattı. Mezarlık alanında bulunan ağaçların budama işlemleri tamamlanırken, devam eden günlerde ihtiyaç duyulan bakım ve onarım çalışmalarının da tamamlanması hedefleniyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu