GenelKıbrısManşet

Milletvekilinin kardeşi bir kadını öldüresiye dövdü!

Girne’de geçtiğimiz hafta sonu yaşandığı iddia edilen ‘kadına yönelik şiddet’ iddiaları ve sonrası araştırılıyor

GÖRÜNTÜLER KORKUNÇ

Girne’de geçtiğimiz hafta sonu UBP Milletvekili Emrah Yeşilırmak’ın erkek kardeşi Erhan Yeşilırmak tarafından darp edildiğini ve cep telefonunu gasp ettiğini iddia eden M.B. isimli kadının görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Ciddi şekilde darp edildiği yayınlanan görüntülere yansıyan kadının hafta sonu Girne Polis Müdürlüğüne giderek şikâyetçi olduğu ve ilgili şahsın tutuklanmadığını iddia edildi. GIYNIK Gazetesi’nin elde ettiği bilgiye göre Cumartesi akşamı Girne’de bir eğlence mekânında birlikte eğlenen ve sevgili oldukları öğrenilen ikilinin mekân çıkışında tartıştıkları ve Erhan Yeşilırmak’ın cep telefonunu gasp ettiği M.B. isimli kadını ciddi şekilde darp ettikten sonra olay yerinden ayrıldığı da iddia edildi. Genç kadının daha sonra Girne Polis Müdürlüğü’ne giderek Erhan Yeşilırmak aleyhinde şikâyetçi olmak istediği fakat polisin söz konusu şikâyet talebiyle ilgili işlem yapmadığı da iddialar arasında.

POLİS: ŞİKÂYET YOK

GIYNIK Gazetesi’nin Girne Polis Müdürlüğü’ndeki güvenilir kaynaklarından elde ettiği bilgiye göre, 18 Mart Cumartesi günü kayıtlarında Adli Şube veya herhangi bir başka şubeye böyle bir şikâyet başvurusu yapılmadı. Gazetemizin güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilerde, polise böyle bir şikâyetin yapılması halinde ilgili kişinin durumu ve konumuna bakılmaksızın iddiaların araştırılması için gerekli soruşturmanın hali hazırda başlatılacağı ve olayın üzerinin kapatılmasının söz konusu olmadığı da belirtildi.

MİLLETVEKİLİ KARDEŞİ

Olayda ismi geçen Erhan Yeşilırmak’ın Ulusal Birlik Partisi İskele Milletvekili Emrah Yeşilırmak’ın kardeşi olduğu açıklandı. İddialar, kardeşinin Milletvekili olması nedeniyle olayın üzerinin kapatılmaya çalışıldığı ve ilgili şahsın bu yüzden tutuklanmadığı yönünde. İlerleyen saatlerde Polis Basın Subaylığı’nın da ‘Darp’ olayına ilişkin açıklama yapması bekleniyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu