EğitimKıbrısManşetToplum

Minikler çantalarına kavuştu

Çatalköy-Esentepe Belediyesi’nin bu yıl hayata geçen uygulaması ile 4 yaş, ana sınıfı ve 1’nci sınıf öğrencilerine okul çantaları armağan edildi

Çatalköy-Esentepe Belediyesi’nin bu yıl hayata geçen uygulaması ile 4 yaş, ana sınıfı ve 1’nci sınıf öğrencilerine okul çantaları armağan edildi.

MÜJDE GEÇEN HAFTA VERİLDİ
Çatalköy-Esentepe Belediyesi Başkanı Ceyhun Kırok, yeni eğitim döneminin başladığı bu günlerde, öğrenci ve velilere bir müjde vererek; belediye olarak ilkokulların 4 yaş, ana sınıf ve 1’nci sınıfa başlayacak tüm öğrencilerin okul çantası ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirtmişti. Yeni dönemde eğitim öğretim hayatına başlayacak ve devam edecek tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Kırok, tüm çocukların eşit imkânlardan yararlanabileceği bir sosyal belediyecilik anlayışı ile eğitime verdikleri desteklerin devam edeceğini ve büyüyeceğini belirtmişti.

“ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE”
Çatalköy-Esentepe Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez hayata geçen yeni uygulama ile 4 yaş, ana sınıf ve 1’nci sınıfa başlayacak tüm öğrencilerin okul çantalarının belediye tarafından karşılanacağının açıklanması sonrası, dün çantalar sahiplerine kavuştu.  Esentepe ve Çatalköy İlkokullarına teslim edilen çantalar, 4 yaş, ana sınıf ve 1’nci sınıf öğrencilerine armağan edildi. Ekonomik anlamda zor günler geçiren veliler de, yaşanan bu gelişmeye en az çocuklar kadar sevinerek emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu