KıbrısManşetToplum

Minikler doyasıya eğlendi aileler keyiflendi

Alsancak Doğa Parkı, muhteşem bir çocuk festivaline ev sahipliği yaptı.

Alsancak Doğa Parkı, muhteşem bir çocuk festivaline ev sahipliği yaptı.

FARKINDALIK AMAÇLI
Son yıllarda gerek pandemi süreci gerekse deprem felaketinin,  toplumumuz ve özellikle de çocuklarımız üzerinde bıraktığı olumsuz etkiler karşısında aileleri ve çocukları bir araya getirme, pozitif birliktelik ve dayanışma mesajı vermenin yanında ülkemizde çocuk hakları ile ilgili farkındalık yaratma, iş dünyasının ve belediyelerin çocuk dostu çağdaş kentler ve mekânlar oluşturma yolunda adımlar atmalarına ufak da olsa katkıda bulunmak adına düzenlenen 1’nci Mıtoshi Çocuk Hakları Festivali, Pazar günü Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi ev sahipliğinde Alsancak Özgürlük Parkında gerçekleşti.

ŞAMPİYON MELEKLER UNUTULMADI
MITOSHI CO. LTD CEO’su ve ortaklarından Hassan Vahib’in konuşması ile başlayan etkinlikte, Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi Başkanı Fırat Ataser de bir konuşma gerçekleştirdi. Günün anlam ve önemine vurgu yapılan konuşmaların ardından, sahnede çocuk haklarını temsil eden pankartları tutan miniklere birer plaket takdim edildi. Adıyaman’da yaşanan deprem felaketinde kaybettiğimiz Şampiyon Meleklerimizin de unutulmadığı etkinlikte, Melekler anısına gökyüzüne 35 siyah balon gönderildi…

GÖSTERİLER, KONSERLER
Festival kapsamında; Karagöz Hacivat masal anlatımları, dans gösterileri ve ateş şov gösterileri, robot gösterisi, klasik müzik dinletisi yer aldı. Kitap satışlarının da gerçekleştiği etkinlikte daha sonra eğlence kısmına geçildi. Festivalde sahne alan Grup Reva’nın muhteşem konseri ve DJ Behiç’in harika performansı ile çocuklar ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadılar.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu