EğitimKıbrısManşetToplum

Miniklerden polis ve itfaiyeye ziyaret

Bostancı Fikri Karayel İlkokulu’nda öğrenim gören öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde Güzelyurt Polis Müdürlüğü ve Güzelyurt İtfaiye Şubesi’ne ziyaret gerçekleştirdi

Bostancı Fikri Karayel İlkokulu’nda öğrenim gören öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde Güzelyurt Polis Müdürlüğü ve Güzelyurt İtfaiye Şubesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

İLK ZİYARET GÜZELYURT POLİS MÜDÜRLÜĞÜNE
Bostancı Fikri Karayel İlkokulu’nda öğrenim gören öğrenciler, Güzelyurt Polis Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi. Güzelyurt Polis Müdürü Hüseyin Kadir Çete ve Güzelyurt Trafik Şube Amiri Müfettiş Cevdet Demirel de ziyarette hazır bulundu. Ziyaret sırasında öğrencilere; Polislik hizmetleri hakkında ve günlük hayatlarında kullanabilecekleri trafik kuralları ile ilgili faydalı bilgiler aktarıldı.

ÖĞRENCİLER GÜZELYURT İTFAİYE ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ
İtfaiye Görevlileri tarafından ziyaret sırasında öğrencilere; Güzelyurt İtfaiye Şubesi tanıtılarak görevlerde kullanılan araç ve gereçlerle ilgili bilgiler verildikten sonra itfaiyecilerin görevleri, yangınların oluşumu, yangınlara karşı korunma yolları, yangınlar sırasında hareket şekilleri ve herhangi bir yangın gördüklerinde İtfaiyeye nasıl haber verecekleri konularında faydalı bilgiler aktarıldı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu