FutbolKıbrısManşetSpor

Miracle Değirmenlik Asbaşkanı Ebru Törehan, Semih Ünaldı transferini başarıyla tamamladı

Miracle Değirmenlik Spor Kulübü’ne transferi gerçekleşmediği için futbolu bırakma noktasına gelen ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na başvurarak lisansının askıya aldıran Semih Ünaldı’nın transferinde mutlu sona ulaşıldı

KTFF AKSA Süper Lig şampiyonluğunun en iddialı takımlarından Miracle Değirmenlik Spor Kulübü, şampiyonluk hedefi için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Miracle Değirmenlik Spor Kulübü Başkanı Hakan Törehan’ın transfer listesinin başında bulunan Lefke’nin yıldız ismi Semih Ünaldı’nın yılan hikâyesine dönen transferi uzun uğraşlar neticesinde gerçekleşti.

Miracle Değirmenlik Spor Kulübü’ne transferi gerçekleşmediği için futbolu bırakma noktasına gelen ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na başvurarak lisansının askıya aldıran Semih Ünaldı’nın transferinde mutlu sona ulaşıldı.

Miracle Değirmenlik Spor Kulübü Asbaşkanı Ebru Törehan’ın ısrarlı girişimleri ve ikna kabiliyeti, Lefke yöneticilerinin inadını kırdı. Miracle Değirmenlik Spor Kulübü, yıldız futbolcu Semih Ünaldı’nın transferinin olumlu şekilde sonuçlandığını açıklarken, Semih, formasına kavuşmak ve Miracle Değirmenlik formasıyla sahada mücadele etmek için heyecanla beklediğini vurguladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu