GenelKıbrısManşetSpor

Miracle Değirmenlik Başkanı Hakan Törehan, ülke sporuna katkı koymaya devam ediyor

-Gıynık Spor

Miracle yeni sezonda başarılı sporcu Bektaş Kutuğu’nun ana sponsoru oldu.

Geçmişte çeşitli branşlarda başarılar elde eden , Türkiye futbol takımı Gaziantepspor’da top koşturan ve ülkemizde Çetinkaya ve Hamitköy genç takımlarında da faaliyet gösteren Kutuğu, statü gereği futbolu bırakarak, kick boksa yönelmişti.  Şuan da fitness eğitmenliği yapan Bektaş Kutuğu, atletik fizik yarışmalarına da katılarak önemli başarılar elde etmiş ülkemizde 2.lik yaşamıştı.

“Miracle ile müsabakalara çok daha iyi hazırlanacağım”

“Yaptığım spor zor ve emeğin dışında ciddi maddi yükümlülükleri de var” diyen Bektaş Kutuğu,  Hakan Törehan ve Ebru Törehan’ın kendisine yönelik destekleri ve Miracle ana sponsorluğunda gelecek müsabakalara çok iyi hazırlanma fırsatı yakaladığını söyledi.

“Başarlarla dolu bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum”

Federasyon ve bireysel olarak Avrupa yarışmalarına da katılım niyetinde olduğunu ifade eden Kutuğ; “Bu dönem ciddi bir hazırlık süreci olarak. Bu süreçte benden desteklerini esirgemeyen Sn.Hakan Törehan ve Sn.Ebru Törehan’a tekrar tekrar teşekkürü bir borç bilirim. Miracle ailesi ile birlikte başarılı yarışlarla dolu bir sezon geçirmeyi temenni ederim” diye konuştu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu