FutbolKıbrısManşetSpor

Miracle Değirmenlik bombaları patlattı

Futbolda 2021-2022 sezonu tamamlanırken Süper Lig’e yükselen ve yeni sezonda Süper Lig şampiyonluğunu hedefleyen Miracle Değirmenlik şimdiden transfer bombalarını bir bir patlatarak yaz tatiline giren futbolda ses getiren tek kulüp olarak dikkat çekiyor

Futbolda 2021-2022 sezonu tamamlanırken Süper Lig’e yükselen ve yeni sezonda Süper Lig şampiyonluğunu hedefleyen Miracle Değirmenlik şimdiden transfer bombalarını bir bir patlatarak yaz tatiline giren futbolda ses getiren tek kulüp olarak dikkat çekiyor.

SÜPER LİG’DE DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK HAMLELER

Futbolda kulüpler zorlu bir sezonu geride bırakmanın ardından yaz tatilinin keyfini çıkarmaya başlarken bazıları da genel kurullarına odaklanmış durumda. Ancak Miracle Değirmenlik ise yeni sezonda Süper Lig’de tüm dengeleri değiştirecek transfer hamleleriyle rakiplerine gözdağı vermeye başladı.

YILDIZLAR BİR BİR DEĞİRMENLİK’E GELİYOR

Başkan Hakan Törehan ve asbaşkanlar Bilbay Eminoğlu ile Ebru Törehan önderliğinde takımın başına deneyimli teknik adam Mehmet Bolkan’ın getirilmesinin ardından Değirmenlik’te tek hedef Süper Lig şampiyonluğu. Bu doğrultuda teknik patronun raporu doğrultusunda ülkemizin yıldız futbolcuları bir bir Değirmenlik kadrosuna dâhil oluyor.

MİRACLE DEĞİRMENLİK İLGİ ODAĞI OLDU

Futbolda tüm kulüpler tatil moduna geçmişken şampiyonluk için kolları sıvayan ve şu ana kadar önemli bir transfer bütçesiyle takıma ülke futbolunun yıldız isimlerini katan Değirmenlik herkesi şaşkına çevirmiş durumda. Bu zor şartlarda dev bir bütçe ile şampiyonluk isteyen Değirmenlik futbolcuların da ilgi odağı olmuş durumda.

ŞU ANA KADAR GELEN YILDIZ İSİMLER

Özellikle serbest transfer hakkı bulunan yıldız isimler daha şimdiden imzalara başlarken sözleşmesi devam eden futbolcular da Değirmenlik’ten gelecek teklifleri beklemeye geçti. Yeni sezona bomba gibi girecek olan Miracle Değirmenlik’te şimdiye kadar kadroya şampiyon MTG’den Yasin Kurt, Adil Uçar, Halil Uçar, Küçük Kaymaklı’dan Barkın Özaşık, Bahadır Göçben, lig ikincisi M.A. Yeşilova’dan Eyüp Öztep, Aksel Kaptanoğlu ve Ulaş Candanal’ı kadrosuna kattı.


Diğer Haberler

Başa dön tuşu