FutbolManşetSpor

Miracle Değirmenlik, Mehmet Bolkan ile devam

5 sezon aranın ardından Süper Lig’e dönen Miracle Değirmenlik’te teknik adam belirlendi.

Gıynık Spor Özel –

Hakan Törehan başkanlığında, 2021-2022 Futbol Sezonunda Play-Off şampiyonu olarak 5 sezon aranın ardından 1. Lig’den Süper Lig’e yükselen Miracle Değirmenlik’te yönetim yeni sezon için kolları şimdiden sıvadı.

Takımı son düzlükte deneyimli teknik adam Mehmet Bolkan’a emanet eden ve Play-Off maçları sonunda büyük hedef olan Süper Lig’e yükselmeyi başaran Miracle Değirmenlik’te yönetim Mehmet Bolkan ile yeniden anlaşmaya vardı.

Başkan Hakan Törehan, Süper Lig’de şampiyonluğa oynayacak bir takım kurma ve bu takımı yönetecek teknik adam noktasında Mehmet Bolkan ile bugün bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede tecrübeli teknik adam başkana taleplerini iletirken şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturma ile  birlikte her konuda anlaşmaya vardılar ve taraflar el sıkıştı.

Anlaşma sonucu yeni sezonda Süper Lig’de Miracle Değirmenlik’in başında Mehmet Bolkan olacak.

Miracle Değirmenlik’te Hakan Törehan başkanlığındaki yönetim kurulu teknik adam konusunu Mehmet Bolkan ile çözmesinin ardından yeni sezonun kadro oluşumu noktasında da çalışmalarına şimdiden başladı.

Törehan: Bolkan’ın başarıları ortada

Miracle Değirmenlik Başkanı Hakan Törehan yaptığı açıklamada tecrübeli teknik adam Mehmet Bolkan’ın ülke futbolundaki ve teknik adamlık noktasındaki başarılarının ortada olduğunu belirterek Mehmet Bolkan ile yeniden anlaşmaya vardıkları için mutlu olduğunu ifade etti.

Törehan, Süper Lig’e renk katacaklarını ve şampiyonluğa oynayacak bir takım olacaklarını vurgulayarak bu düşünceyle takımın başında da Mehmet Bolkan gibi deneyimli bir ismin olmasının kendileri için önemli olduğunu vurguladı ve hayırlı olmasını diledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu