KıbrısManşet

Miracle Değirmenlik puanını 48 yaparak zirvenin 1 puan gerisinde ikinciliğini korudu

Aksa 1. Lig’de 23. haftanın en önemli mücadelesinde zirveyi kovalayan Miracle Değirmenlik ile takipçilerinden Larnaka Gençler Birliği karşı karşıya geldi. 

Yer: Değirmenlik Sadık Cemil Stadı

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Yusufcan Dönder, Burak Mandıralı

Miracle Değirmenlik: Onurhan, Yusuf Kumaş, Mehmet Öztürk, Turgut (90.Dk Hüseyin Keleş), Murat (60.Dk Yusuf Özbahar) (90.Dk Ertuğrul), Salih Say, Tufan, Abdullah (60.Dk Burak), Cahit, Emre (70.Dk Fatih), İlyas

L.Gençler Birliği: Cengiz, Emir, Ramazan (66.Dk Sertan), Yıldıray (78.Dk Sertan), Berk, Salih Kaplan (78.Dk Osman), Ahmet Kara, Mehmet Aylanç, Ndiaye, Kadir, İsmet (66.Dk Bülent)

Goller: 45+2.Dk Murat Ormancı, 67.Dk İlyas (Miracle Değirmenlik) – 30.Dk (P) Emir (Gençler Birliği)

Aksa 1. Lig’de 23. haftanın en önemli mücadelesinde zirveyi kovalayan Miracle Değirmenlik ile takipçilerinden Larnaka Gençler Birliği karşı karşıya geldi. 

Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda oynanan mücadelede ev sahibi ekip 1-0 geriden gelerek maçı 2-1 kazandı ve galibiyet serisini sürdürerek üst üste 7. kez kazandı. 

Miracle Değirmenlik maçın 30. dakikasında Emir’in kaydettiği penaltı golü ile 1-0 geriye düştü. Golden sonra baskılarını arttıran Miracle, 45+2. dakikada  yıldız oyuncusu Murat Ormancı’nın golü ile eşitliği yakaladı ve devre 1-1 tamamlandı. 

İkinci devrede seyircisinin de gücünü arkasına alan Miracle, 67. dakikada İlyas’ın kaydettiği golle 3 puana uzandı ve maçtan 2-1 galip ayrılarak kritik bir galibiyete imza attı. 

Bu sonuçla Miracle Değirmenlik puanını 48 yaparak zirvenin 1 puan gerisinde ikinci sıradaki yerinin korurken Süper Lig’e çıkma yolundaki rakibi ise 41 puanla kaldı ve Miracle rakibiyle arasındaki puan farkını 7’ye çıkararak iyice rahatladı. 

 

Maç öncesi döner keyfi

Miracle Değirmenlik ile Larnaka Gençler Birliği arasındaki kritiık maç öncesinde Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda döner partisi yaşandı. 

Hakan Törehan başkanlığındaki Miracle Değirmenlik yönetimi bu önemli maç öncesinde stata seyircilere bedava döner ikramında bulundu. 

Tribün şov

Süper Lig hedefinde yoluna emin adımlarla devam eden ve şampiyonluk için adeta kenetlenen Miracle Değirmenlik’te camia da takımı yalnız bırakmıyor. Dün oynanan kritik maçta da seyirciler takımı yalnız bırakmazken maçta takımlarına müthiş bir destek verdiler. Tribünde şov yapan taraftarlar konfetiler eşliğinde bayraklarla davullarla takımlarının itici gücü oldular. 

Törehan: şampiyon olacağız

Miracle Değirmenlik Başkanı Hakan Törehan maç sonunda yaptığı açıklamada şampiyonluk yolunda zor bir maçı daha kazandıklarını belirterek hedefe doğru ilerliyoruz. Şu an lider ile aramızda 1 puanlık fark var. Biz kazanmaya devam edeceğiz ve rakibimizin teklemesi durumunda zirveyi ele geçireceğiz. Bu yoldan dönmek yok hedefimiz Süper Lig’e çıkmak ve şampiyon olmak. Biz inanıyoruz ve sonuna kadar bu uğurda mücadele etmeye devam edeceğiz. 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu