ManşetSpor

Miracle Değirmenlik sahada kazanmaya devam ediyor!

Miracle Değirmenlik Aksa 1. Lig’in 24. haftasında deplasmanda İncirli’yi 3-0 yenerek bu sezon bir ilke imza attı

Miracle Değirmenlik Aksa 1. Lig’in 24. haftasında deplasmanda İncirli’yi 3-0 yenerek bu sezon bir ilke imza attı. Miracle hem Süper Lig hem de 1. Lig olmak üzere üst üste 8. maçını kazanan ilk takım olurken bu başarının önüne önceki gün hükmen mağlubiyet ve -3 puan silme cezası veren KTFF geçmiş oldu. Miracle camiası bu karar sonrasında şampiyonluk ve Süper Lig için sahada kazanmaya devam edec

Yer: İncirli Hüseyin Altıncıoğlu Stadı

Hakemler: Emre Öztaşlı, Halil Atlar, Müftah Bayraktar

İncirli: Ferhat, Sezer, Ahmet Arıtaş (70.Dk Halit), Sami, Volkan, Hicabi, Mustafa Tekpınar, Hikmet (61.Dk Ahmet Faik), Asilkan, Hakan Bulut (46.Dk Bekir), Fehim

Miracle Değirmenlik: Onurhan, Yusuf Kumaş, Mehmet Öztürk (60.Dk Abdullah), Turgut, Burak, Murat (70.Dk Ertuğrul), Salih Say, Fatih (60.Dk Emre İmam), Tufan, Cahit, İlyas Yılmaz (85.Dk Hüseyin Keleş)

Goller: 17.Dk İlyas, 52 ve 78.Dk Turgut Kaçar (Miracle Değirmenlik)

Aksa 1. Lig’in en güçlü şampiyonluk adaylarından Miracle Değirmenlik bu sezon bir ilki başararak Süper Lig ve 1. Lig olmak üzere her iki ligde de üst üste 8. maçını kazanan ilk takım oldu.

Ancak Miracle Değirmenlik geçtiğimiz hafta Larnaka Gençler Birliği’ni 2-1 mağlup etmesine rağmen Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından hükmen mağlubiyet ile cezalandırılmıştı.

Bu ceza sonrasında cidid derecede morali bozulan Miracle Değirmenlik’te, camia, yönetim, teknik heyet ve futbolcular sahada kazanmaya devam ederek şampiyon olmak ve Süper Lig’e çıkmak için adeta kenetlendi.

Bu kenetlenme sonrasında Miracle Değirmkenlik, ligin 24. haftasında deplasmanda İncirli’yi 3-0’lık net bir skorla mağlup ederek Süper Lige direk çıkma ve şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Karşılaşmada Miracle Değirmenlik’e galibiyet getiren golleri 17. dakikada İlyas, 52 ve 78. dakikalarda Turgut Kaçar kaydetti.

Bu sonucun ardından puanını 48 yapan Miracle Değirmenlik, Gençlik Gücü’ne karşı ikili averaj üstünlüğüyle Süper Lig’e direkt çıkma kotası olan ikinci sıradaki yerini korudu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu