KıbrısManşet

Miracle Değirmenlik süper başladı

AKSA Süper Lig’e süper bir başlangıç yapan ve rakiplerine gözdağı veren Miracle Değirmenlik, ikinci haftada da zorlu bir maça çıkacak.

AKSA Süper Lig’e süper bir başlangıç yapan ve rakiplerine gözdağı veren Miracle Değirmenlik, ikinci haftada da zorlu bir maça çıkacak.

YER: Değirmenlik Sadık Cemil Stadı

HAKEMLER: Mehmet Sezener, İsmail Egeli, İbrahim Katmer

MİRACLE DEĞİRMENLİK, Hasan Piro, Burak Koçar (Dk.81 Salih), Halil Uçar, Hasan Ulukök (Dk.48 Bahadır), Adil Uçar, Emmanuel Akabueze, Şükrü Erdoğan, Hüseyin Deynekli, Semih Ünaldı (Dk.90 M. Ormancı), Barkın Özaşık, Ulaş Candanal

DOĞAN T. BİRLİĞİ: Ozan Moroğlu, Ahmet Sönmez, Salih Güvensoy, Mustafa K. Atlar (Dk.83 Güvenç), Halil Turan, Aydın Aygın (Dk.83 Doğukan), Emin Atabek, Arda E. Metin (Dk.73 Hamit), Ali Savaşan (Dk.83 Koral), Billy Michael, Farouk Dadzie

GOLLER: Dk.58 (P), Dk.90+5 Emmanuel Akabueze (Miracle Değirmenlik)

 

 

ŞAMPİYONLUK MEŞALESİ YANDI: Hakan Törehan başkanlığındaki yönetim kurulu ve Mehmet Bolkan nezaretindeki teknik ekiple birlikte Miracle Değirmenlik, bu sezon Süper Lig’de kulüp tarihin ilk şampiyonluğuna ulaşmak için meşaleyi yaktı. Sezona KTSYD Kupası’nı kazanarak başlayan Miracle Değirmenlik, ligin ilk maçında konuk ettiği güçlü rakibi Doğan Türk Birliği’ni 2-0 yenerek şampiyonluk iddiasını gösterdi.

 

PENALTI KAÇTI DEVRE GOLSÜZ BİTTİ: 2022-2023 Futbol Sezonu AKSA Süper Lig’in ilk haftasında şampiyonluk adayı Miracle Değirmenlik, Girne ekibi Doğan Türk Birliği’ni konuk etti. Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda oynanan karşılaşmanın 24. dakikasında ev sahibi ekip penaltı kazandı ancak Burak Koçar’ın penaltı vuruşunda DTB kalecisi Ozan gole izin vermeyince ilk devre golsüz eşitlikle soçlandı.

 

AKABUEZE’NİN GOLLERİ 3 PUANI GETİRDİ: Karşılaşmanın 58. dakikasında Miracle Değirmenlik ikinci kez penaltı kazandı. Bu kez topun başına gelen yabancı golcü Emmanuel Akabueze penaltıyı gole çevirdi ve ev sahibi ekip 1-0 üstünlüğü yakaladı. 90+5. dakikada ilk golün sahibi Akabuze bir kez daha sahneye çıktı ve kaydetti golle skoru 2-0’a getirdi. Son düdükle birlikte Miracle Değirmenlik zorlu maçtan 2-0 galip ayrılarak sezona 3 puanla başladı.

 

İKİNCİ HAFTADA MTG DEPLASMANI: AKSA Süper Lig’e süper bir başlangıç yapan ve rakiplerine gözdağı veren Miracle Değirmenlik, ikinci haftada da zorlu bir maça çıkacak. Miracle Değirmenlik, şampiyonluk yarışındaki en zorlu rakiplerinden olan son şampiyon ve sezona Süper Kupa ile başlayan Mağusa Türk Gücü’ne konuk olacak. Değirmenlik deplasmanda karşılaşacağı MTG maçında da 3 puan hedefliyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu