KıbrısManşetSporToplum

Miracle Değirmenlik zirve peşinde!

AKSA 1. Lig’de şampiyonluğun en güçlü adaylarından Miracle Değirmenlik, 8. haftada bugün deplasmanda İskele temsilcisi Larnaka Gençler Birliği karşısında liderlik mücadelesine çıkacak.

1.LİG’İN 8. HAFTASINDA LİDERLİK KAPIŞMASI YAŞANACAK

AKSA 1. Lig’de şampiyonluğun en güçlü adaylarından Miracle Değirmenlik, 8. haftada bugün deplasmanda İskele temsilcisi Larnaka Gençler Birliği karşısında liderlik mücadelesine çıkacak.

İskele Cumhuriyet Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak mücadeleyi hakem Tufan Çerçioğlu yönetecek. Ligde geride kalan 7 haftada Larnaka Gençler Birliği 6 galibiyet ve 1 mağlubiyetle 18 puan toplarken Miracle Değirmenlik’in ise 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 16 puanı bulunuyor.

 TÖREHAN’LAR ZİRVE YOLUNDAKİ KAMPTA TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Ligde maç fazlasıyla 18 puanı bulunan Çetinkaya averajla bu maç öncesinde liderlik koltuğunda otururken, Miracle Değirmenlik, Gençler Birliği’ni yenmesi ve 17 puanlı Dörtyol’un da Çanakkale deplasmanında puan kaybı yaşaması durumunda 19 puanla liderlik koltuğuna oturacak.

Miracle Değirmenlik takımı ana sponsor Miracle’ın destekleri ile bu kritik maç öncesinde Bafra’da bulunan Concorde Luxury Resort’ta kampa girdi. Değirmenlik Spor Kulübü’ne Miracle adıyla can veren takımın isim sponsorları Miracle direktörleri Hakan-Ebru Törehan çifti ve Miracle adının baş kahramanı olan minik kızları Mira da takımı kampta yalnız bırakmadı.

 GIYNIK, MIRACLE DEĞİRMENLİK’İN NABZINI TUTTU: AİLE VURGUSU

GIYNIK Gazetesi, Miracle Değirmenlik takımını kamp yaptığı otelde dün ziyaret ederek bugün oynanacak kritik maçın nabzını tuttu.

GIYNIK Web TV’den de canlı yayınlanan röportajda ana sponsor Miracle direktörleri Hakan Törehan ve Ebru Törehan çifti, Miracle Değirmenlik Teknik Direktörü Hüseyin Hacıömer ve takım kaptanı Murat Ormancı kamp yapılan otelde bugünkü maç öncesinde önemli açıklamalarda bulundular ve şampiyonluk yolunda kritik virajı geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını açıkladılar.

Açıklamaların ortak noktasında ise “aile” vurgusu ön plana çıktı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu