FutbolKıbrısManşetSpor

Miracle Değirmenlik’e tarih yazdıracaklar

Miracle Değirmenlik Spor Kulübü Başkanı Hakan Törehan ve eşi Asbaşkan Ebru Törehan, takımlarının bu sezon AKSA Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşarak Değirmenlik’e kulüp tarihindeki ilk Süper Lig şampiyonluğunu yaşatıp tarih yazmak istiyorlar

HEDEF İLK SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞU

Miracle Değirmenlik Spor Kulübü Başkanı Hakan Törehan ve eşi Asbaşkan Ebru Törehan, takımlarının bu sezon AKSA Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşarak Değirmenlik’e kulüp tarihindeki ilk Süper Lig şampiyonluğunu yaşatıp tarih yazmak istiyorlar. Törehan çifti bu uğurda tüm enerjilerini, emeklerini ve zamanlarını Miracle Değirmenlik için harcamaya devam ediyor.

1.LİG’DE BAŞLAYAN MACERA

Hakan Törehan ve eşi Ebru Törehan’ın Değirmenlik macerası geçtiğimiz sezon AKSA 1. Lig’deki mücadele ile başlamıştı. Törehan çifti ilk olarak takıma ana sponsor olmuş ve yeşil beyazlılar Miracle Değirmenlik adıyla sezona girmişti. Süper Lig’e çıkma hedefi konan sezonun devre arasında yapılan genel kurulda da Hakan Törehan başkanlığında oluşan yeni yönetimle birlikte ilk hedeflenen başarı geldi. Miracle Değirmenlik play-off maçları sonucu adını Süper Lig’e yazdırmayı başardı.
TRANSFERİN ŞAMPİYONU

Hakan Törehan ve Ebru Törehan bu sezon ise takımları adına çok büyük bir hedef koyarak Süper Lig şampiyonluğu istiyorlar. Bu çerçevede takımı deneyimli teknik adam Mehmet Bolkan ve ekibine emanet eden çift transferde de Miracle Değirmenlik’i cazibe haline getirdi ve futbolcuların ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz sezon biter bitmez transfer bombalarını bir bir patlatan Miracle Değirmenlik birçok yıldız futbolcuyu kadrosuna katarak sezonu da en erken açan kulüp oldu.

TAKIMI YALNIZ BIRAKMIYORLAR

Törehan çifti, oluşturulan müthiş bir kadro ile Mehmet Bolkan yönetiminde sezonun ilk kampını Korineum Golf & Beach Resort’ta gerçekleştiren takımları Miracle Değirmenlik’i kampta da yalnız bırakmıyor. Her an takımlarının yanında olan ve antrenman kaçırmayan Törehan çifti, adeta takımla birlikte yatıp kalkıyor.  Miracle Değirmenlik 2. Etap kamp çalışması için 12-20 Ağustos tarihleri arasında Ankara Kızılcahamam’a gidecek.

ÜLKE SPORUNA BÜYÜK KATKI KOYUYORLAR

Özelde Miracle Değirmenlik’e genelde ise ülke sporu adına çok büyük yatırımlar ve katkılar yapan Hakan Törehan ve Ebru Törehan, Miracle Değirmenlik dışında 1. Lig ve BTM liglerinden takımlara da sponsorluk desteği verirken futbol dışında diğer spor dallarına da desteklerini sürdürüp ülke sporuna örnek olacak katkılar yaparak takdir topluyorlar.

HEDEFLERİ DEĞİRMENLİK’İ CAZİBE MERKEZİ YAPMAK

Miracle Değirmenlik camiası Törehan çiftinin en özeli durumunda. Çiftin bölgeye, halka ve camiaya yapmış olduğu destekler, katkılar ve yatırımlar büyük takdir topluyor. Miracle Değirmenlik için sadece sportif başarıyı düşünmeyen ikili, kulübün kurumsal bir yapıya kavuşması ve profesyonel bir ortam yaratılması için tesislere de ciddi yatırımlar yapmaya devam ediyorlar. Törehan çifti yapılan alt yapı çalışmalarına da büyük önem ve destek vererek Miracle Değirmenlik’i ülkenin cazibesi merkezi haline getirmeyi hedefliyorlar.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu