GenelKıbrısManşetSpor

Miracle Değirmenlik’e taze kan

AKSA Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Miracle Değirmenlik’te teknik adam değişikliği yaşandı. Tecrübeli isim Mehmet Bolkan ile yollar ayrılırken boşalan teknik direktörlük görevine genç isim Özgür Bayraktar getirildi.

MİRACLE DEĞİRMENLİK’TE TEKNİK ADAM DEĞİŞİMİ

AKSA Süper Lig’de 9. haftayı geride bırakırken, yaptığı flaş transferlerle lige şampiyonluk parolası ile giren Miracle Değirmenilk’te kan değişimi yaşandı. Zirve takibinde son iki haftada yaşanan puan kayıpları ve özellikle de son maçta taraftarlarla sözlü tartışmalar yaşayan tecrübeli teknik adam Mehmet Bolkan ile dün yollar ayrılırken yönetim zaman kaybetmeden bu boşluğu doldurdu. Bolkan’ın yerine genç ve başarılı isim Özgü Bayraktar getirildi.

MEHMET BOLKAN DÖNEMİ SONA ERDİ

Miracle Değirmenlik’te teknik direktör Mehmet Bolkan ile dün yollar ayrıldı ve tecrübeli çalıştırıcıya teşekkür edildi. Yapılan açıklamada; “Miracle Değirmenlik’in geçtiğimiz sezon Süper Lig’e çıkmasında önemli katkıları bulunan, takımı iki başarılı kamp ile Süper Lig’e en iyi şekilde hazırlayan ve 9 hafta boyunca başarılı bir performans sergileyen Mehmet Bolkan’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Y. Dumlupınar ile oynadığımız karşılaşmada Mehmet Bolkan, kulüp taraftarlarımızla sözlü tartışmaya girerek sportmenliğe aykırı davranışlarda bulunmuştur. Bizler Miracle Değirmenlik yönetimi ve camiası olarak, büyük rahatsızlık ve üzüntü duyduğumuz bu talihsiz olay neticesinde, Yönetim Kurulu kararı ile Mehmet Bolkan ile yollarımızı ayırdık. Bu kararı Bolkan’a şahsen bildirmek istesek de kendisi 2 gün boyunca tüm telefon aramalarını yanıtsız bırakmıştır. Mehmet Bolkan’a tüm katkıları için teşekkürlerimizi sunar, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.” denildi.

ÖZGÜ BAYRAKTAR DÖNEMİ

Aksa Süper Lig’de liderlik mücadelesinin önemli ekiplerinden Miracle Değirmenlik Spor Kulübü, Mehmet Bolkan’dan boşalan teknik direktörlük görevine ise dün sıcağı sıcağına başarılı isim Özgü Bayraktar’ı getirdi. Miracle Değirmenlik Başkanı Hakan Törehan ve Asbaşkan Bilbay Eminoğlu ile el sıkışan Özgü Bayraktar, 10 kişilik teknik ekibi ile birlikte Miracle Değirmenlik’in başarısı için çalışacak. Bayraktar, şampiyonluk parolası ile göreve başladıklarını belirterek, yönetim ile uyum içerisinde görev yapacaklarını vurguladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu