FutbolManşetSpor

Miracle Değirmenlik’in ilk transferi Eyüp Öztep

Yeni sezonda Süper Lig şampiyonluğu için şimdiden çalışmalara başlayan Miracle Değirmenlik ilk transferini gerçekleştirdi.

Gıynık Spor Özel –

Yeni sezonda Süper Lig’de şampiyonluk hedefiyle mücadele edecek olan Miracle Değirmenlik, teknik adam konusunda Mehmet Bolkan ile yeniden anlaşırken transfer çalışmalarına da hız kesmeden başladı.

Hakan Törehan başkanlığında güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Miracle Değirmenlik, teknik patron Mehmet Bolkan’ın raporu doğrultusunda ilk transferini gerçekleştirdi.

Miracle Değirmenlik, bonservisi 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka’da olan ve bu sezon kiralık olarak Süper Lig ekibi Merit Alsancak Yeşilova’da forma giyen Eyüp Öztep’i renklerine bağladı.

Miracle Değirmenlik Eyüp transferinde Karşıyaka ile her konuda anlaşmaya varırken, Miracle Değirmenlik başkanı Hakan Törehan Eyüp ile de anlaşarak el sıkıştı. Başarılı futbolcu Değirmenlik’te bonservis opsiyonlu kiralık olarak yer alacak.

Yerli Yabancı Statüsüyle oynuyor

27 yaşındaki TC’li futbolcu 2013-14 ve 2014-15 sezonlarında Hamitköy genç takımında iki sezon oynayarak Yerli Yabancı Statüsü kazandı ve 3 sezon daha Hamitköy A takımında oynadıktan sonra Karşıyaka’ya kiralık gitmiş ve Karşıyaka aynı sezon oyuncunun bonservisini almıştı.

Karşıyaka’daki 2 sezonun ardından Eyüp 2019-2020 sezonunda kiralık olarak Yonpaş Dumlupınar forması giymiş ve Dumlupınar’ın Süper Lig’e yükselmesinde takımına önemli katkı yapmıştı. Başarılı futbolcu son olarak ise geride bıraktığımız sezonda Süper Lig’i ikinci sırada noktalayan Merit Alsancak Yeşilova’da da iyi bir performans sergiledi.

Eyüp yeni sezonda Süper Lig’de Mirackle Değirmenlik’in başarısı için ter dökecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu